Crna kronika

Ukrali alat vrijedan 10 tisuća kuna

Ukrali alat vrijedan 10 tisuća kuna

Dvojicu muškaraca policija sumnjiči za tešku krađu provaljivanjem, dok se 31-godišnjak sumnjiči za pokušaj teške krađe.

Naime, prema izvješću PU dubrovačko-neretvanske, utvrđena je osnovana sumnja da su 33-godišnjak i 28-godišnjak počinitelji teške krađe provaljivanjem.
Njih se sumnjiči da su dana 15./16. siječnja ove godine u ulici Od izvora bb u Novoj Mokošici uporabom podesnog predmeta slomili katanac i provalili u garažu zgrade u izgradnji iz koje su otuđili razni alat čija je ukupna vrijednost 10 000 kuna. Zbog počinjene teške krađe protiv navedenih slijedi posebno izvješće nadležnom državnom odvjetništvu.

Isto tako, u subotu, 23. veljače Policijskoj postaji Dubrovnik prijavio je 20-godišnjak da mu je netko pokušao provaliti u stan u Ulici koritska bb u Dubrovniku. Ubrzo nakon dojave policijski su službenici u Ulici Obala Pape Ivana Pavla II zatekli 31-godišnjaka koji je, vidjevši ih, pokušao pobjeći. Uhićen je i doveden u prostorije policije na kriminalističko istraživanje kojim je utvrđena osnovana sumnja da je počinio pokušaj teške krađe provaljivanjem te je uz kaznenu prijavu zbog počinjene teške krađe u pokušaju doveden pritvorskom nadzorniku Policijske uprave dubrovačko-neretvanske.

Pročitajte još

U hotelu Vis 2 pronađeno beživotno tijelo muške osobe

Dulist

TUŽNA VIJEST Preminula je cijenjena arhitektica Olivera Bravačić

Dulist

Napustio nas je Ivo Jelić, jedan od osnivača dubrovačkog HDZ-a

Dulist