Natrag
21.2.2019 10:56

facebook

twitter

google

rss

dulist

“Ukidanjem dopisništva umanjuje se značaj Dubrovnika”

10.9.2012 @ 15:20 Andrea Falkoni Račić Aktualno

Podijelite:

Župan dubrovačko-neretvanski Nikola Dobroslavić oglasio se povodom najave ukidanja dopisništva Slobodne Dalmacije u Dubrovniku. Njegovo priopćenje donosimo u cijelosti:

– Dubrovačko-neretvanska županija smatra kako ukidanje dopisništva „Slobodne Dalmacije“ nije dobro za Županiju jer umanjuje važnost i Županije i grada Dubrovnika kao njenog središta.

Ne ulazeći u planiranu štednju i poslovne odluke vlasnika Slobodne Dalmacije, ipak smatramo kako u simboličkom značaju ovaj potez nije dobrodošao. Naime, nakon ukidanja Trgovačkog suda, podružnice HZZO-a i Carine i ovaj potez ide u prilog umanjivanju značaja Dubrovnika i Županije.

Stoga očekujemo kako će u EPH, kao vlasniku novine, ponovo razmotriti svoju odluku – istaknuo je župan Nikola Dobroslavić.

Komentari

O autoru: Andrea Falkoni Račić

Profesorica sam povijesti i etnologije, no igrom slučaja, ili sreće, nakon završenog studija počela sam raditi kao - novinarka. I u tom poslu, uz lijepe, ali i teške trenutke, ostala niz godina. Volim kad svojim radom pomažem ljudima velikog srca. U slobodno vrijeme, nije da ga baš imam, čitam, slušam, osluškujem...

Iz rubrike
   Impressum | Privatnost | Uvjeti
  © 2018 dulist d.o.o. Sva prava pridržana