Grad

‘Uhvatite’ blagdanski duh na gradskim ulicama i osvojite bogate nagrade

Grad Dubrovnik i Fotoklub Marin Getaldić organiziraju foto-natječaj pod nazivom Blagdani u gradu s bogatim fondom nagrada.

Fotonatječaj je otvoren do 10. siječnja 2016.g. do ponoći. Sukladno pravilima, natjecanju mogu pristupiti građani RH svih dobnih skupina i fotografskog umijeća s tim da imaju prebivalište na području Dubrovačko-neretvanske županije.

Fotografije se šalju po temama: Blagdani u Gradu (događaji Dubrovačkog zimskog festivala, uređenje grada Dubrovnika…) – do 3 fotografije; Božić u Gradu (religiozna tematika) – do 3 fotografije; Blagdanski selfiji – 1 fotografija.

Stručni žiri će ocjenjivati prve dvije teme (Advent u Gradu i Božić u Gradu), a odabrane fotografije biti će izložene u Lazaretima 5. veljače 2016. Autori tri najbolje ocjenjene fotografije bit će nagrađeni: 1. nagrada 3.500,00 kn, 2. nagrada 1.500,00 kn, 3. nagrada 500,00 kn

Svakom prijavljenom selfiju dodijeliti će se redni broj. Svi brojevi ulaze u bubanj te će se na otvorenju izložbe izvući sretni broj čiji će nazočni vlasnik istog dobiti 500,00 kn. Ukoliko se izvuče natjecatelj koji nije nazočan izvlači se ponovo.

Iz Gradske uprave poručuju kako su slanjem svojih fotografija, svi natjecatelji suglasni da se njihove fotografije koriste u promidžbene svrhe za potrebe Grada Dubrovnika u originalnom i izmijenjenom obliku od strane organizatora. Za sve eventualne upite o natječaju dostupan je mail: getaldic@gmail.com. Fotografije se šalju na email: fotonatjecaj2015@gmail.com; u velikoj rezoluciji, .jpg formatu. Potrebno je navesti ime, prezime, te kontakt broj.

Fotografije (jpg. format) se imenuju na sljedeći način: ime prezime-tema 1-n fotografije
npr. Antun Antunović-T1-Orlandov šal.

Pročitajte još

DUBROVAČKE TELEFONSKE GOVORNICE Digneš slušalicu, a s druge strane nema ‘tuu tuu’

Mia Njavro Banić

SJEĆANJE NA ĐELA Ugledni glazbenici zapjevali antologijsku pjesmu velikog maestra

Dulist

BRAVO! Dubrovački klasičari drugi na listi najboljih na maturi iz hrvatskog jezika

Dulist

Ova web stranica koristi kolačiće za poboljšanje vašeg iskustva. Molimo Vas da nam potvrdite ukoliko ste suglasni s korištenjem kolačića, a privolu možete povući u svakom trenutku. Prihvaćam Više informacija