Natrag
25.3.2019 02:42

facebook

twitter

google

rss

dulist

Uhvaćena piromanka koja je izazvala nekoliko požara na Korčuli

24.7.2015 @ 10:08 Dulist Crna kronika

Podijelite:

Uhvaćena je piromanka koja je od utorka do četvrtka izazvala više požara na Korčuli.

Naime, provedenim kriminalističkim istraživanjem policijskih službenika Policijske postaje Korčula, 24-godišnjakinja se sumnjiči da je u vremenu od 21. do 23. srpnja, u mjestu Kneže, grad Korčula, izazvala više požara.

Nju se sumnjiči da je 21. srpnja oko 9.20 sati, u blizini jednog ugostiteljskog objekta na dva mjesta uz rub ceste zapalila nisko raslinje i suhu travu, nakon čega je i u skladištu ugostiteljskog objekta izazvala požar. Sva tri požara su intervencijom mještana i osoblja ugostiteljskog objekta ugašena.

Potom je dana 22. srpnja oko 11 sati, na dijelu neobrađenog zemljišta, upaljačem zapalila suhu travu i nisko raslinje. Opožarena je površina od oko 400 m2, a intervencijom DVD Korčula i mještana ovaj požar je ugašen u 12.35 sati.

Također se sumnjiči da je istog dana, oko 23 sata, pokraj dvorišta obiteljske kuće zapalila suhu travu, nakon čega je 24. srpnja, oko 2.40 sati, na katu kuće u kojoj boravi, izazvala požar koji je zahvatio zavjesu, vrata, klima uređaj i dio kreveta. U oba slučaja vlasnik kuće je vrlo brzo ugasio požare.

Zbog sumnje u počinjenje kaznenog djela dovođenje u opasnost života i imovine opće opasnom radnjom ili sredstvom, osumnjičena je noćas, 24.srpnja, uz kaznenu prijavu predana pritvorskom nadzorniku ove Policijske uprave.

 

Foto: Ilustracija

Komentari

O autoru: Dulist


Iz rubrike
   Impressum | Privatnost | Uvjeti
  © 2018 dulist d.o.o. Sva prava pridržana