Natrag
26.4.2019 11:57

facebook

twitter

google

rss

dulist

UHIĆENI POČINITELJI Dvojica Dubrovčana osumnjičena za niz teških krađa

21.2.2019 @ 17:04 Leona Rašica Crna kronika

Podijelite:

Policijska uprava dubrovačko-neretvanska opsežnim je kriminalističkim istraživanjem razriješila više kaznenih djela teških krađa. Kako je na konferenciji za medije istaknuo načelnik Policijske uprave Ivan Pavličević, 33-godišnji Dubrovčanin osumnjičen je za počinjenje triju kaznenih djela teških krađa – osobnog vozila, u ugostiteljskom objektu kao i krađu skupocjenog vozila koja se dogodila krajem prosinca 2018. na užem području Grada.

Riječ je, kako je potvrdio Pavličević, o automobilu marke Audi 6. Podsjetimo, radi se o automobilu kojeg je ovaj 33-godišnjak ukrao mladoj Dubrovkinji na predjelu Buže oko Nove Godine.

47-godišnji Dubrovčanin osumnjičen je pak za niz kaznenih djela zlouporabe opojnih droga.

-Kod njega je pronađena veća količina amfetamina, veći iznos novca te pribor za pakiranje opojnih sredstava. Sve je to oduzeto uz odgovarajuću potvrdu. Obojica osumnjičenih su nakon ispitivanja na Općinskom državnom odvjetništvu zadržana u istražnom zatvoru na 30 dana. Ovo kriminalističko istraživanje i dalje se nastavlja – rekao je načelnik Pavličević istaknuvši dobru suradnju Kriminalističke policije Dubrovnik, Policijske postaje Dubrovnik i Općinskog državnog odvjetništva koji su radili na ovim slučajevima.

Komentari

O autoru: Leona Rašica


Iz rubrike
   Impressum | Privatnost | Uvjeti
  © 2018 dulist d.o.o. Sva prava pridržana