Crna kronika

Uhićen s 3 grama marihuane

Uhićen s 3 grama marihuane

Dovršeno je kriminalističko istraživanje nad 34-godišnjakom, 24-godišnjakom i 20-godišnjakom, osumnjičenima za kaznena djela zlouporabe opojnih droga.

Nakon što je u nedjelju, 22.srpnja, oko 2.10 sati u Ulici kralja Tomislava u Dubrovniku, zatečen 20-godišnjak kako upravlja mopedom pod utjecajem THC-a kod kojega je tom prilikom pronađeno i 3 grama marihuana, provedeno je kriminalističko istraživanje te je utvrđeno da mu je drogu prodao 24-godišnjak kojeg se također sumnjiči da je prodavao i davao na uživanje marihuanu više osoba na području Dubrovnika.

Nastavkom kriminalističkog istraživanja utvrđeno je da je drogu 24-godišnjaku radi daljnje preprodaje nabavljao 34-godišnjak koji je uhićen 22.srpnja u 21.10 sati na MCGP Klek.

Osumnjičeni 24-godišnjak je jučer, 23.srpnja, uz kaznenu prijavu doveden u Županijsko državno odvjetništvo, dok je 34-godišnjak  sinoć predan pritvorskom nadzorniku PU dubrovačko-neretvanske.

Zbog počinjenih prekršaja iz Zakona o sigurnosti prometa na cestama, 20-godišnjak je uz optužni prijedlog doveden u Prerkšajni sud u Dubrovniku gdje je kažnjen novčanom kaznom od 1 700 kuna, a izrečena mu je i zaštitna mjera zabrane upravljanja motornim vozilom u trajanju od dva mjeseca, a također mu slijedi i kaznena prijava redovnim putem zbog zlouporabe opojnih droga.

Pročitajte još

[FOTO] SUDAR NA MAGISTRALI Dva automobila i cisterna, jedna osoba prevezena u bolnicu

Dulist

GOSPODARSKI KRIMINALITET Nizom kaznenih djela 41-godišnjak pričinio štetu od preko 100 tisuća eura

Dulist

Napustio nas je Nikša Bender, dugogodišnji turistički djelatnik

Dulist