Crna kronika

Uhićen s 3 grama marihuane

Dovršeno je kriminalističko istraživanje nad 34-godišnjakom, 24-godišnjakom i 20-godišnjakom, osumnjičenima za kaznena djela zlouporabe opojnih droga.

Nakon što je u nedjelju, 22.srpnja, oko 2.10 sati u Ulici kralja Tomislava u Dubrovniku, zatečen 20-godišnjak kako upravlja mopedom pod utjecajem THC-a kod kojega je tom prilikom pronađeno i 3 grama marihuana, provedeno je kriminalističko istraživanje te je utvrđeno da mu je drogu prodao 24-godišnjak kojeg se također sumnjiči da je prodavao i davao na uživanje marihuanu više osoba na području Dubrovnika.

Nastavkom kriminalističkog istraživanja utvrđeno je da je drogu 24-godišnjaku radi daljnje preprodaje nabavljao 34-godišnjak koji je uhićen 22.srpnja u 21.10 sati na MCGP Klek.

Osumnjičeni 24-godišnjak je jučer, 23.srpnja, uz kaznenu prijavu doveden u Županijsko državno odvjetništvo, dok je 34-godišnjak  sinoć predan pritvorskom nadzorniku PU dubrovačko-neretvanske.

Zbog počinjenih prekršaja iz Zakona o sigurnosti prometa na cestama, 20-godišnjak je uz optužni prijedlog doveden u Prerkšajni sud u Dubrovniku gdje je kažnjen novčanom kaznom od 1 700 kuna, a izrečena mu je i zaštitna mjera zabrane upravljanja motornim vozilom u trajanju od dva mjeseca, a također mu slijedi i kaznena prijava redovnim putem zbog zlouporabe opojnih droga.

Pročitajte još

ZBOG OZLIJEDA PREBAČEN ZA SPLIT Zbog neprimjerene brzine izgubio nadzor nad motociklom

Dulist

Bugarka ‘opelješila’ Australku dok je razgledavala Grad

Dulist

ZATON MALI U prometnoj nesreći ozlijeđene dvije osobe

Dulist