Natrag
23.6.2018 15:56

facebook

twitter

google

rss

dulist

Uhićen nakon skidanja skimmera s bankomata

13.6.2012 @ 12:47 Andrea Falkoni Račić Crna kronika

Podijelite:

Policijski službenici Odjela kriminalističke policije i Policijske postaje Dubrovnik dovršili su kriminalističko istraživanje nad 39-godišnjim državljaninom Crne Gore, osumnjičenim za kaznena djela računalne prijevare.

Naime, policijski službenici su u dva navrata, od 5. do 12. lipnja, na jednom bankomatu na užem području grada Dubrovnika pronašli dva skimmera za koje je utvrđeno da ih je postavio osumnjičeni državljanin Crne Gore.

Ovog utorka, 12. lipnja, uhićen je nakon skidanja skimmera s bankomata i doveden u prostorije policije.
Pretragom vozila i sobe koju koristi, pronađena je oprema za skimming i 70 tableta s popisa opojnih droga bez potrebne liječničke dokumentacije poradi čega je također kazneno prijavljen.
 
Osumnjičeni državljanin Crne Gore je danas, 13. lipnja uz kaznenu prijavu predan pritvorskom nadzorniku PU dubrovačko-neretvanske.

Komentari

O autoru: Andrea Falkoni Račić

Profesorica sam povijesti i etnologije, no igrom slučaja, ili sreće, nakon završenog studija počela sam raditi kao - novinarka. I u tom poslu, uz lijepe, ali i teške trenutke, ostala niz godina. Volim kad svojim radom pomažem ljudima velikog srca. U slobodno vrijeme, nije da ga baš imam, čitam, slušam, osluškujem...

Iz rubrike
   Impressum | Privatnost | Uvjeti
  © 2018 dulist d.o.o. Sva prava pridržana