DuList IN

Udruga mladih Orlando pokrenula crowdfunding kampanju

Udruga mladih Orlando pokrenula crowdfunding kampanju

U prostorima Udruge mladih Orlando održana je konferencija za medije povodom crowdfunding kampanje koja se provodi unutar projekta UniActive.

Na konferenciji su govorili predsjednik Udruge Nikša Vlahušić, voditeljica projekta UniActive Ivana Grkeš ispred udruge Erasmus Student Network Dubrovnik te dugogodišnji član udruge Orlando i suradnik na projektu Žarko Dragojević.

Cjelokupni projekt UniActive, a time i provedba crowdfundinga unutar dionika civilnog društva financirani su od strane EU socijalnog fonda dok su provedbena tijela Nacionalna zaklada za razvoj civilnog društva te Ministarstvo rada i mirovinskog sustava RH. Svrha projekta je uvođenje metoda društveno korisnog učenja i primjene znanja u praksi.

-Nositelj je ESN Dubrovnik, a partneri Udruga za mlade Maro i Baro i Sveučilište u Dubrovniku. Studenti uključeni u projektne aktivnosti imali su priliku dodatno se razviti na osobnoj, društvenoj i profesionalnoj razini kroz mentorske programe koje je vodilo nastavno osoblje u suradnji sa organizacijama civilnog društva, a s druge strane udruge poput Orlanda su kroz ovaj projekt dobili priliku unaprijediti svoje djelovanje – istaknula je Ivana Grkeš.

Nikša Vlahušić i Žarko Dragojević dotaknuli su se rada udruge u proteklih 20 godina te dodali kako je provedba crowdfunding kampanje za Udrugu mladih Orlando poticaj kako bi se okupili novi članovi, unaprijedio program, osnažili tehnički uvjeti i razvoj urbane publike.

Svaka prikupljena donacija na žiro račun OTP BANKA HR1724070001100024367 je dobrodošla makar u simboličnom iznosu. Ovim putem unaprijed zahvaljujemo svima koji će sudjelovati u idućem periodu od tridesetak dana, a također će prikupljena sredstva biti transparentno objavljivana iz tjedna u tjedan na službenim stranicama Udruge mladih Orlando te odaslano u medije. Prilikom uplate na račun, bitno je naznačiti kako je riječ o ‘donaciji’. Crowdfunding kampanja trajat će do 5. kolovoza 2019.

Pročitajte još

Ante Jonjić osvojio dva zlata na međunarodnom natjecanju u Crnoj Gori

Dulist

[VIDEO] PRVA LJUBAV, PRVA BOL Poslušajte novu pjesmu Domenice

Dulist

PROŠLO LJETO IM JE BILO NEZABORAVNO David Beckham supruzi Victoriji čestitao 50. rođendan fotografijom s Lopuda

Dulist