Natrag
21.2.2019 08:59

facebook

twitter

google

rss

dulist

Udruga Kurenat organizira eko kros!

23.5.2013 @ 15:34 Nikša Miletić Zanimljivosti

Podijelite:

Udruga Kurenat organizira tradicionalni humanitarni eko kros 26. svibnja s početkom u 17 sati, koji započinje ispred crkve u Mandaljeni, a završava na gumnu u parku između Mlina i Srebrenog.

Trči se od Mandaljene, preko Mljekare do stare škole gdje se skreće prema Kuparima. Ispod pothodnika u Kuparima će svi natjecatelji dobiti i značku kojom dokazuju sudjelovanje u potpunosti. Dolaskom na cilj najbolje očekuju medalje, a ostale sudionike mogućnost dobivanja nagrade.

Ovom prilikom se prodaju i majice, a prikupljenja sredstva doniraju se nekoj župskoj obitelji kojoj je to prijeka potreba. Na ovaj način se pokušava pomoći potrebitima, a i sudjelovati u očuvanju i promicanju kulturnog, ekološkog i sportskog bića Župe Dubrovačke.

Naime, Kurenat je nevladina i neprofitna udruga koja svake godine organizira niz aktivnosti kojima se obogaćuje kulturno, zabavno, sportski i ekološki program na području općine Župa Dubrovačka.

 

 

Komentari

O autoru: Nikša Miletić

Magistar sam komunikologije, po prirodi idealist, u stvarnosti cinik sa rozim naočalama. Smatram kako je biti u mogućnosti ispraviti ili ukazati na nepravdu vjerojatno najveća legalna i legitimna moć koju pojedinac može imati.

Iz rubrike
   Impressum | Privatnost | Uvjeti
  © 2018 dulist d.o.o. Sva prava pridržana