Vaše vijesti

UDRUGA DIVLJA LIGA VATERPOLO ‘Raštio kod Ville Elite neće se zaključavati’

-Obavještavaju se građani da se veliki dvokrilni raštio kod Ville Elite (koji se nalazi na vrhu skala kojima se do uvalice Gustijernica silazi sa zapadne strane), nikad neće zaključavati – ističe Igor Legaz u svom pismu medijima kao predstavnik Udruge ‘Divlja liga vaterpolo’.

Kako ističe, ‘raštio će za dnevnog svjetla stalno biti otvoren’, dok će se noću zatvarati jer uvalica kod Ville Elite nije pogodna za kupanje po mraku.

-Molim svakog građanina, koji (prilikom dnevne šetnje) zatekne raštio (slučajno) zatvoren, da ga otvori (treba malo jače “gurnut”, odnosno “povuć”, jer “zapinje”). Isto tako, molim svakog građanina, koji (prilikom večernje ili noćne šetnje) uoči da je taj raštio otvoren, da ga samo zatvori – rekao je Legaz i dodaje: ‘U slučaju bilo kakve nejasnoće, Udruga moli biti obaviještena na email: divlja.liga@gmail.com pa će se svaki eventualni problem nastojati riješiti dogovorno s upravom tvrtke ‘Importanne Resort’ d.o.o.’.

 

Pročitajte još

GUŽVE NA CESTAMA ‘Granice se skoro spojile u Neumu’

Dulist

OGORČENI STANARI ZLATNOG POTOKA Garažu pretvorio u apartman, a javnu ulicu u taracu i privatni parking!

Dulist

KAKO JE OVO MOGUĆE? Jedna količina mesa otisnuta na etiketi, a druga na računu

Dulist

Ova web stranica koristi kolačiće za poboljšanje vašeg iskustva. Molimo Vas da nam potvrdite ukoliko ste suglasni s korištenjem kolačića, a privolu možete povući u svakom trenutku. Prihvaćam Više informacija