Aktualno

Učiteljica razredne nastave Ivana Bašić dobitnica je vrijedne međunarodne nagrade

Učiteljica razredne nastave Ivana Bašić iz OŠ Opuzendobitnica je međunarodne nagrade Global Teacher Award za 2019. godinu. Nagrada ‘Global Teacher Award’ dodjeljuje se učiteljima i nastavnicima koji daju poseban doprinos svojoj profesiji, a ustanovio ju je Alert Knowledge Services (AKS) iz Indije s ciljem izgradnje boljeg društva kroz obrazovanje.Za nagradu se natječu prosvjetni radnici iz 70 država, a bira se sto najboljih.

Nagradu dobiju oni učitelji koji pristupaju učenicima s ljubavlju, kojima učionica nije jedino mjesto poučavanja, učitelji koji obrazuju mlade ljude da budu aktivni članovi društva te svoje znanje rado dijele s drugim učiteljima.

Dodjela nagrada, statua i diploma bit će upriličena 15. rujna 2019. u New Delhiju, na svjetskoj obrazovnoj konferenciji ‘Global Teacher Conclave & Awards 2019’.

Čestitke!

Pročitajte još

TRIBINA POKRENULA BROJNA PITANJA Je li sustav zaboravio branitelje?

Dulist.hr

Lukša Peko seli u novi atelje. ‘Hvala Gradu, ali moram poći’

Maria Prkut

Polaganjem vijenaca u more odana počast poginulim mornarima

Zvonimir Pandža

Ova web stranica koristi kolačiće za poboljšanje vašeg iskustva. Molimo Vas da nam potvrdite ukoliko ste suglasni s korištenjem kolačića, a privolu možete povući u svakom trenutku. Prihvaćam Više informacija