DuList IN

UČILI O TURIZMU I HOTELIJERSTVU Lapadski osnovci posjetili Hotel Valamar Club Dubrovnik

Učenici drugog 2.c i e razreda OŠ Lapad zajedno sa ravnateljicom, Nikolinom Soko te učiteljicom Patricijom Mage Vidak i učiteljem Nikolom Filipovićem posjetili su hotel Valamar Club Dubrovnik u sklopu jednog od devet krovnih programa društveno odgovornog poslovanja Valamar Riviere, pod nazivom „Mali turizam“. Ideja ovog programa je upoznati djecu sa turističkim objektima na način prilagođen njihovoj dobi, uz igre i zabavu, kako bi od najranije dobi mogli steći prva znanja o zanimanjima u turizmu i hotelijerstvu.

Animacijski tim hotela Valamar Club Dubrovnik organizirao je mini obilazak hotela, a dubrovački su mališani imali priliku upoznati i direktora hotela i pitati sve što ih zanima.

Ozarenih lica uživali su u mini poligonu i plesu na bazenu uz obilje smijeha i dobrog raspoloženja uz Maro pjesmu te u, posebno za njih, spremljenom osvježenju. Tijekom posjeta dubrovačku je dječicu pratila i svima omiljena Valamarova maskota, rak Maro, a svoje oduševljenje i sreću nisu mogli sakriti. Naravno, kao i svaki dobri domaćini, našim smo malim posjetiteljima pripremili i prigodne poklone za uspomenu na vesele trenutke provedene u hotelu.

Pročitajte još

NIJE LI PRESLADAK? Ivan Rakitić malenom Baldu Čiliću dao ‘najbolji poklon’

Dulist

NAKON KIŠE… Đir iznenađujuće sunčanim Stradunom

Hrvoje Curić

POSLASTICA ZA NAJMLAĐE ‘Cvilidreta’ u Kinu Slobodi

Dulist

Ova web stranica koristi kolačiće za poboljšanje vašeg iskustva. Molimo Vas da nam potvrdite ukoliko ste suglasni s korištenjem kolačića, a privolu možete povući u svakom trenutku. Prihvaćam Više informacija