Grad

UČESTALI PROBLEMI S FEKALIJAMA Vodovod pojačano nadzire sve kanalizacijske crpne stanice

Svi kvarovi su otklonjeni, vjerujemo da u skoro vrijeme nećemo imati ovakvih pojava. Trenutno se vrši pojačani nadzor i kontrola rada svih kanalizacijskih crpnih stanica koje su u neposrednoj blizini  kupališta na gradskom području! – odgovor je Pera Miškovića, člana uprave Vodovoda na pitanja Igora Legaza ispred Udruge Divlja liga vaterpolo.

Naime, Legaz je još u ponedjeljak od odgovornih u Vodovodu tražio odgovore zbog ‘fekalnih’ problema na kupalištima Pogačić i Libertas, odnosno Vis i Adriatic. No, nakon što je Zavod za javno zdravstvo objavio kako je prema saznanjima Vodovoda istog dana uklonjen kvar na crpnoj stanici u blizini Pogačića i Libertasa, Legaz se ponovno obratio Vodovodu.

Tražio je da se iscrpno i suvislo objasni kakav je to ‘kvar uklonjen’ na crpnoj stanici u blizini kupališta Pogačić i Libertas te kakav je to ‘kvar’ danas, kod pumpne stanice ‘Adriatic’.

Pročitajte još

NA GROBLJU DUBAC Započeli radovi na izgradnji unutarnje ceste, parkirališta i infrastrukture

Dulist

Grad Dubrovnik preuzeo vlasništvo nad 1500 ‘kvadrata’ u Orašcu

Dulist

BILI SMO U OBILASKU Evo kada bi trebao biti otvoren obnovljeni Hotel Stadion

Dulist

Ova web stranica koristi kolačiće za poboljšanje vašeg iskustva. Molimo Vas da nam potvrdite ukoliko ste suglasni s korištenjem kolačića, a privolu možete povući u svakom trenutku. Prihvaćam Više informacija