Natrag
21.2.2019 04:51

facebook

twitter

google

rss

dulist

Učenici svome Gradu i Županiji s ljubavlju

15.5.2012 @ 22:19 Andrea Falkoni Račić Zanimljivosti
2;2

Podijelite:

Po tradiciji, na kraju školske godine učenici tri dubrovačka učenička doma; Učeničkog doma Paola Di Rosa, Ženskog đačkog doma i Muškog učeničkog doma, svojim prijateljima, profesorima, odgajateljima, roditeljima i svim ostalim prirede zajedničku završnu priredbu nazvanu „Svom Gradu i Županiji s ljubavlju“!

Ove godine, već jedanaestu po redu, ova priredba nakon deset dosadašnjih održanih u Kazalištu „Marina Držića“, zbog financijskih razloga održat će se ovog četvrtka, 17. svibnja u dvorani Učeničkog doma Paola Di Rosa s početkom u 20 sati.

Bit će to smotra i predstavljanje svega čime se učenici ova tri doma bave i čine sa svojim odgajateljima za vrijeme školovanja i boravka u Dubrovniku, od plesa, pjesme, dramskih igrokaza, recitacija, likovnih i foto izložbi, video uradaka, upoznati ćemo i njihove sportske ekipe, kao i još puno tog na ovoj veseloj i redovno vrlo zabavnoj večeri. 

Komentari

O autoru: Andrea Falkoni Račić

Profesorica sam povijesti i etnologije, no igrom slučaja, ili sreće, nakon završenog studija počela sam raditi kao - novinarka. I u tom poslu, uz lijepe, ali i teške trenutke, ostala niz godina. Volim kad svojim radom pomažem ljudima velikog srca. U slobodno vrijeme, nije da ga baš imam, čitam, slušam, osluškujem...

Iz rubrike
   Impressum | Privatnost | Uvjeti
  © 2018 dulist d.o.o. Sva prava pridržana