Natrag
19.3.2019 09:10

facebook

twitter

google

rss

dulist

Ubojstvo u Banićima, uhićen don Ivan Sinanović

22.5.2012 @ 8:07 Baldo Marunčić Crna kronika

Podijelite:

Noćas oko 02 sata u kući u Banićima dogodilo se ubojstvo.

Na licu mjesta je neslužbeno doznajemo uhićen don Ivan Sinanović (43), župnik Svete Marije Magdalene zbog osnovane sumjne da je ubio 49-godišnjeg Marka Kraljevića, predsjednika Mjesnog odbora Banići.

Ubojstvo se doznajemo dogodilo u svećenikovoj kući gdje je ubijeni Kraljević pronađen mrtav s vidljivim tjelesnim ozljedama. Na mjestu ubojstva je nadležna državna odvjetnica Katija Kristović koja rukovodi očevidom.

Iz PU dubrovačko-neretvanske su potvrdili kako su već u 1.45 sati zaprimili dojavu, da netko lupa i viče na ulaznim vratima župne kuće u Banićima u kojoj živi 43-godišnjak župnik. Policija je izašla na mjesto događaja. Na samom ulazu, u hodniku župne kuće, policija je zatekla mrtvo tijelo 49-godišnjaka s vidljivim tjelesnim ozljedama.

Komentari

O autoru: Baldo Marunčić

Diplomirani novinar i magistar struke odnosa s javnošću sa žutim pojasom iz karatea. Fanatik trivije, šahovski kibicer i zaljubljenik u ukusnu domaću hranu i svoj Grad. Ne podnosi nepravdu i smatra kako novinarstvo treba biti oružje protiv te nepogode.

Iz rubrike
   Impressum | Privatnost | Uvjeti
  © 2018 dulist d.o.o. Sva prava pridržana