Aktualno

Uber: Od danas smo 20 posto jeftiniji u Dubrovniku

Iz Ubera javljaju kako će njihove cijene na hrvatskoj obali od sada biti 20 posto niže. Kako napominju, cijene svih gradskih vožnji bit će niže za 20 posto, dok će fiksne cijene vožnji do zračnih luka u Splitu, Zadru i Dubrovniku i obratno ostat iste.

Uber nudi transparentan, siguran i povoljan oblik kretanja gradom dostupan na dodir zaslona pametnog telefona. Njegova je namjera još većem broju stanovnika na obali pružiti mogućnost ostavljanja automobila kod kuće i oslanjanja na Uber kako bi stigli do željene destinacije. U nastojanju Ubera da ostvari taj cilj, cijene u Zadru, Splitu i Dubrovniku će postati još povoljnije. Od danas će za sve postojeće i nove korisnike cijene biti niže za 20 posto.

– Želimo potaknuti lokalno stanovništvo na obali na korištenje Ubera kao pouzdane i sigurne alternative. Kao što smo već vidjeli u Zagrebu, snižavanje cijena povećava broj vožnji, a zatim i dohodak naših partnera-vozača. Na taj način će partneri-vozači čak i u razdoblju nakon ljetne turističke sezone nastavljati ostvarivati istu razinu prihoda –  istaknuo je generalni direktor Ubera za jugoistočnu Europu Davor Tremac.

Od danas će početna cijena kretanja gradom Uberom iznositi 6 kuna, plus 4 kuna po kilometru i 0,45 kuna po minuti. U prijelaznom razdoblju zarada partnera-vozača biti će zajamčena.
Cilj je osigurati besprijekoran prijelaz na novu cjenovnu strukturu, pri čemu Uberovi partneri-vozači neće morati brinuti o ostvarivanju iste razine prihoda.

Ono što se, međutim, neće mijenjati jesu fiksne cijene vožnji do zračnih luka i ostalih destinacija u blizini gradova na obali.

Pročitajte još

GAŠENJE DVB-T MPEG-2 SUSTAVA Prelazak prije početka Europskog prvenstva u nogometu

Dulist

AKCIJA ‘UDOMI DRVO DAN’ Dubrovčanima podijeljeno više od 150 sadnica

Dulist.hr

SURADNJA U ZAUSTAVLJANJU NASILJA MEĐU DJECOM Grilec: ‘Svatko je dužan prijaviti zlostavljanje’

Dulist.hr

Ova web stranica koristi kolačiće za poboljšanje vašeg iskustva. Molimo Vas da nam potvrdite ukoliko ste suglasni s korištenjem kolačića, a privolu možete povući u svakom trenutku. Prihvaćam Više informacija