Aktualno

Uber: Od danas smo 20 posto jeftiniji u Dubrovniku

Uber: Od danas smo 20 posto jeftiniji u Dubrovniku

Iz Ubera javljaju kako će njihove cijene na hrvatskoj obali od sada biti 20 posto niže. Kako napominju, cijene svih gradskih vožnji bit će niže za 20 posto, dok će fiksne cijene vožnji do zračnih luka u Splitu, Zadru i Dubrovniku i obratno ostat iste.

Uber nudi transparentan, siguran i povoljan oblik kretanja gradom dostupan na dodir zaslona pametnog telefona. Njegova je namjera još većem broju stanovnika na obali pružiti mogućnost ostavljanja automobila kod kuće i oslanjanja na Uber kako bi stigli do željene destinacije. U nastojanju Ubera da ostvari taj cilj, cijene u Zadru, Splitu i Dubrovniku će postati još povoljnije. Od danas će za sve postojeće i nove korisnike cijene biti niže za 20 posto.

– Želimo potaknuti lokalno stanovništvo na obali na korištenje Ubera kao pouzdane i sigurne alternative. Kao što smo već vidjeli u Zagrebu, snižavanje cijena povećava broj vožnji, a zatim i dohodak naših partnera-vozača. Na taj način će partneri-vozači čak i u razdoblju nakon ljetne turističke sezone nastavljati ostvarivati istu razinu prihoda –  istaknuo je generalni direktor Ubera za jugoistočnu Europu Davor Tremac.

Od danas će početna cijena kretanja gradom Uberom iznositi 6 kuna, plus 4 kuna po kilometru i 0,45 kuna po minuti. U prijelaznom razdoblju zarada partnera-vozača biti će zajamčena.
Cilj je osigurati besprijekoran prijelaz na novu cjenovnu strukturu, pri čemu Uberovi partneri-vozači neće morati brinuti o ostvarivanju iste razine prihoda.

Ono što se, međutim, neće mijenjati jesu fiksne cijene vožnji do zračnih luka i ostalih destinacija u blizini gradova na obali.

Pročitajte još

CAVTATSKI UČENICI U KUĆI BUKOVAC Izrađivali uskršnje čestitke

Dulist

Dragovoljci HRM Dubrovnik na prijemu kod komodora Dojkića

Dulist

DODIJELJENO DESET ‘A’ DRŽAVNIH STIPENDIJA Saznajte tko su najbolji studenti Sveučilišta u Dubrovniku

Marko Džamarija