Aktualno

U Župi dubrovačkoj Starwood hotels?

Anđelko Leko, predsjednik Uprave HUP-a Zagreb najavio je danas da njegova kompanija pregovara sa Starwoodom o upravljanju njegovih hotela u Župi dubrovačkoj.

I potpredsjednik Starwooda za regiju EMEA Robert Koren potvrđuje kako bi vrlo rado proširio suradnju s HUP-om Zagreb pohvaljujući Leku i njegovo poslovanje kao "vrlo uspješnu priču", prenosi seebiz.eu.

U svakom slučaju, radovi u Župi dubrovačkoj. počet će već u siječnju. Hoteli Astarea i Mlini se tijekom preuređenja, najavio je Leko, neće zatvarati.

Leko je najavio kako će HUP iduće godine uložiti 60 milijuna eura što ga čini vodećim investitorom u hotelskom segmentu u Hrvatskoj.

– Apsolutno ćemo učvrstiti postojeću ponudu i prodaju na dosadašnjim tržištima no istodobno razvijamo nove grupe usluga i proizvode koje ćemo usmjeriti prema novim nišama i tržištima koja se kontinuirano mijenjaju. Moramo se prilagoditi zahtjevima potrošača, poručuje Leko.

Hotelska kompanija HUP Zagreb i Starwood Hotels&resorts potpisat će ugovor o suradnji koja traje više od 20 godina, a novim će se ugovorom nastaviti i u idućih 15 godina kroz hotelske brandove The Westin i Sheraton.

Pročitajte još

VIDEO/SVEČANO OZRAČJE Tijelovska procesija Gradom

Dulist

RUGLO NA LAPADSKOJ OBALI Pašalić otvorio marinu, a nije počistio za sobom

Andrea Falkoni Račić

PRONALAZNIK ĆE BITI NAGRAĐEN Izgubljena crna kožna torbica s dokumentima

Dulist