Natrag
21.2.2019 05:20

facebook

twitter

google

rss

dulist

U Župi dubrovačkoj Starwood hotels?

17.12.2013 @ 13:04 Nikša Miletić Aktualno

Podijelite:

Anđelko Leko, predsjednik Uprave HUP-a Zagreb najavio je danas da njegova kompanija pregovara sa Starwoodom o upravljanju njegovih hotela u Župi dubrovačkoj.

I potpredsjednik Starwooda za regiju EMEA Robert Koren potvrđuje kako bi vrlo rado proširio suradnju s HUP-om Zagreb pohvaljujući Leku i njegovo poslovanje kao "vrlo uspješnu priču", prenosi seebiz.eu.

U svakom slučaju, radovi u Župi dubrovačkoj. počet će već u siječnju. Hoteli Astarea i Mlini se tijekom preuređenja, najavio je Leko, neće zatvarati.

Leko je najavio kako će HUP iduće godine uložiti 60 milijuna eura što ga čini vodećim investitorom u hotelskom segmentu u Hrvatskoj.

– Apsolutno ćemo učvrstiti postojeću ponudu i prodaju na dosadašnjim tržištima no istodobno razvijamo nove grupe usluga i proizvode koje ćemo usmjeriti prema novim nišama i tržištima koja se kontinuirano mijenjaju. Moramo se prilagoditi zahtjevima potrošača, poručuje Leko.

Hotelska kompanija HUP Zagreb i Starwood Hotels&resorts potpisat će ugovor o suradnji koja traje više od 20 godina, a novim će se ugovorom nastaviti i u idućih 15 godina kroz hotelske brandove The Westin i Sheraton.

Komentari

O autoru: Nikša Miletić

Magistar sam komunikologije, po prirodi idealist, u stvarnosti cinik sa rozim naočalama. Smatram kako je biti u mogućnosti ispraviti ili ukazati na nepravdu vjerojatno najveća legalna i legitimna moć koju pojedinac može imati.

Iz rubrike
   Impressum | Privatnost | Uvjeti
  © 2018 dulist d.o.o. Sva prava pridržana