Aktualno

U tri dana prikupljeno 850 potpisa

U tri dana prikupljeno 850 potpisa

Predstavnici Inicijative Srđ je naš održali su jutros na skalinima pred Gradskom upravom konferenciju za medije povodom predaje potpisa s zahtjevom građana, koji su zatražili pravo prisustvovanja na sjednici gradskog vijeća u utorak  30. srpnja.

– U tri dana 850 građana iskazalo je interes za sudjelovanjem na sjednici Gradskog vijeća – istaknuo je Đuro Capor, dodavši kako je najčešća riječ u komentarima građana bila 'izdaja'.
– Gorak okus pojačavaju izjave posljednjeg u nizu povjerenika za golf, predsjednika Gradskog vijeća Nika Bulića, iz kojih je jasan prijezir prema građanima – dodao je Capor.

– Sedamnaest vijećnika na najgori je način potvrdilo izreku 'tko kontrolira Srđ, kontrolira i Grad', a ovih 850 potpisa jasan je podsjetnik vijećnicima tko ih je izabrao i čije interese trebaju zastupati u Gradskom vijeću – istaknuo je Đuro Capor.

Luko Piplica kazao je kako će 'oni vijećnici koji u utorak budu glasali za projekt na Srđu biti odgovorni za sumrak demokracije u Dubrovniku'.
– Glas za predloženi projekt glas je protiv struke. Ovaj projekt ocijenili su štetnim za Dubrovnik, a deset tisuća građana Dubrovnika jasno je odbacilo predloženi projekt. Usvajanje projekta protiv tako masovno izražene volje građana bio bi čin nasilja iz vlastitih redova, kakav slobodarski Dubrovnik ne pamti – istaknuo je Piplica.

U nastavku donosimo neke dojmove građana koji su zatražili pravo prisustvovanja na sjednici Gradskog vijeća.
 

Novac je danas vrhovni gospodar, a zbog njega mnogi su odavno prodali svoj karakter i moral.

Dužni smo poštovati mišljenje 10 000 građana Dubrovnika koji su glasali protiv golemog volumena izgradnje apartmana uz planirano golfsko igralište.

Razlika lijevih i desnih stranaka- lijeva ruka, desni špag ILI desna ruka, lijevi špag.

Koliko košta vaša koalicija?

Kad vam Linić sjedne za vrat jer nijeste izdali račun Frenkelu…

Izdajnici!! Nadam se da će vam se sudit- £ibrta$

Složna braća Srđ grade Aronu.

Srđ treba biti kao rt Kamenjak- park prirode u Istri.
 

 

 

 

 

 

 

 

 

Pročitajte još

Policija za vikend pojačano nadzire najteže prometne prekršaje

Dulist

DONIRAJTE ZA MARIJA Velika akcija Udruge ‘Tata je tata’

Dulist

USTAVNI SUD ODLUČIO Predsjednik Milanović ne može biti mandatar niti premijer

Dulist