Natrag
23.5.2018 20:56

facebook

twitter

google

rss

dulist

U tijeku upisi na ACMT!

4.7.2012 @ 12:57 Baldo Marunčić Zanimljivosti
2;2

Podijelite:

Upisi na Američku visoku školu za menadžment i tehnologiju (RIT/ACMT) su u tijeku. Prijemni ispiti za stručne preddiplomske studije: Informacijske tehnologije (Dubrovnik, Zagreb), Menadžment u turizmu, hotelijerstvu i uslužnim djelatnostima (Dubrovnik) i Međunarodno poslovanje (Zagreb), održat će se u šest gradova.

Popis i raspored zainteresirani mogu preuzeti na dnu vijesti.

Prijemni ispit

Za izlazak na prijemni ispit potrebno je popuniti neobvezujući obrazac za prijavu koji se nalazi na sljedećem linku OBRAZAC ZA PRIJAVU. Svi kandidati obvezni su pristupiti pismenom ispitu iz matematike, pismenom ispitu iz engleskog jezika i motivacijskom razgovoru. Prijemni ispit na RIT/ACMT-u je besplatan.
 
Personalizirani prijemni ispit

Ako ponuđeni datumi potencijalnim kandidatima ne odgovaraju, u obrascu za prijavu treba odabrati datum prijemnog ispita prema osobnim preferencijama ili kontaktirati ACMT kako bi dogovorili alternativni termin, u Dubrovniku ili u Zagrebu, u razdoblju od 19. lipnja do 15. kolovoza.
 
Prijavite se za stipendiju

RIT/ACMT je ove godine osigurao više od 350 000 eura u obliku stipendija koje se dodjeljuju se na temelju financijskih potreba, akademskog uspjeha i motivacije kandidata. Stipendija ili financijska potpora, pokriva od 10 do 50 posto troškova cjelokupne školarine. Ako se kandidati žele prijaviti za stipendiju ili financijsku potporu to je potrebno naznačiti u obrascu za prijavu.
 
Informativni sat

Svi zainteresirani kandidati imat će priliku posjetiti ACMT na 'informativnom satu' koji će se održati prema rasporedu navedenom u tablici. Tada će se moći saznati detaljne informacije o Američkoj visokoj školi za menadžment i tehnologiju i razgovarati s predstavnicima Odjela za upise.
 
Neki od razloga zašto odabrati RIT/ACMT?
 
Međunarodno priznata diploma

RIT/ACMT studentima osigurava dvije diplome: američku, koju im dodjeljuje ugledno američko sveučilište Rochester Institute of Technology, te hrvatsku, dodijeljenu od Američke visoke škole za menadžment i tehnologiju. Međunarodno priznata, američka diploma, studentima omogućuje odlične poslovne prilike na globalnom tržištu.
 
Programi koji se izvode na RIT/ACMT-u akreditirani su od uglednih međunarodnih organizacija:
– New York Middle States Association of Colleges and Schools,
– The Middle States Com­mision on Higher Education,
– ABET, The Accreditation Board for Engineering and Technology,
– AACSB Interna­tional, The Association to Advance Col­legiate Schools of Business.
 
Za više informacija zainteresirani se mogu obratiti Odjelu za upise na:
t.+ 385 (0) 20 433 000 / (0)1 643 9100, email: admissions@acmt.hr ili posjetite www.acmt.hr

Sponzorirani članak

Komentari

O autoru: Baldo Marunčić

Diplomirani novinar i magistar struke odnosa s javnošću sa žutim pojasom iz karatea. Fanatik trivije, šahovski kibicer i zaljubljenik u ukusnu domaću hranu i svoj Grad. Ne podnosi nepravdu i smatra kako novinarstvo treba biti oružje protiv te nepogode.

Iz rubrike
   Impressum | Privatnost | Uvjeti
  © 2018 dulist d.o.o. Sva prava pridržana