Grad

U tijeku javna nabava za obnovu judo dvorane u Mokošici

U tijeku javna nabava za obnovu judo dvorane u Mokošici

Grad Dubrovnik pokrenuo je postupak javne nabave za izvođenje radova adaptacije judo dvorane u Mokošici. Predmet nabave je adaptacija poslovnog prostora u suterenu stambene zgrade ‘S’ u Mokošici ukupne neto korisne površine 370 metara kvadratnih.

Prostor inače koristi Judo klub Dubrovnik kao judo dvoranu, no zbog dotrajalosti materijala i instalacija te zbog potreba korisnika isti je potrebno adaptirati. Procijenjena vrijednost nabave je 1.850.000 kuna, a rok za dostavu ponuda je 11. lipnja 2019. godine do 10 sati.

Adaptacija judo dvorane u Mokošici jedno je od planiranih ulaganja u sportsku infrastrukturu koje će Grad Dubrovnik provesti u 2019. godini, a koja još uključuju projekt tenis dvorane u Lapadu, izgradnju nogometnog terena s pripadajućim sadržajima u Gospinom polju, rekonstrukciju objekta bivšeg hotela Stadion s prvim muzejom vaterpola u svijetu te izgradnju hangara za jedriličare u Orsanu (investicija koju sa 45% sredstava sufinancira Grad Dubrovnik) i hangara veslačkog kluba Neptun.

Podsjetimo, projektom funkcionalne adaptacije judo dvorane u Mokošici zadržava se osnovna podjela prostora u dvije cjeline s tim da se velikoj judo dvorani priključuje prostor bivše strojarnice kao servisno spremište za sprave. Postojeći ulazni dio dijeli se u dvije cjeline s tim da se prvi dio spušta u odnosu na ostatak suterena i sastoji se od ulaznog prostora s garderobama i pratećim sadržajima, malim spremištem i kabinetom za trenere. Drugi dio koji je na visinskoj kvoti velike judo dvorane prenamijenit će se u dodatni prostor za vježbanje, a bit će ga moguće koristiti kao jednu veću ili dvije manje prostorije. Adaptacijom će se dobiti i prostor za gostujuće trenere, a uredit će se i trijem na južnom pročelju. Sanirat će se cijela terasa, dio fasade te promijeniti podna obloga i obloga stepeništa.

Pročitajte još

POJAČANJE U LIBERTASU Stigao novi autobus

Dulist

PO MJERI GRAĐANA Tjedni pregled gradskih projekata

Dulist

OD OVOG VIKENDA Libertas ‘pojačava’ šesticu i četvrticu

Dulist