Kultura

U TEATRU Provedite vikend ‘Na terapiji’!

U TEATRU Provedite vikend 'Na terapiji'!

Kazalište Marina Držića u nizu događaja na repertoaru ovog vikenda će reprizirati hit predstavu ‘Na terapiji’ prema tekstu Matisa Del Federica. Komad je posljednjih godinu dana oduševio mnogobrojne gledatelje, a režija Nenni Delmestre uspješno je spojila elemente humora i drame iz teksta koji prati tri bračna para koji imaju različite sukobe. Izvedba je na repertoaru 22. i 23. veljače s početkom u 19.30 sati.

-Proveo sam nekoliko godina sjedeći ispred računala pokušavajući pronaći ideju da napišem svoju prvu kazališnu predstavu. Žrtvovao sam sate i važne događaje opsjednut ispunjenjem moje najveće želje. Na kraju je medicinski nalaz bio moja vodilja. Visoki trigliceridi. Morao sam trčati barem tri puta tjedno. Trčeći kroz grad imao sam sliku parova koji se svađaju za stolom. Kad sam stigao kući, zapisao sam ideju, i od tog trenutka je do nastanka kazališnog djela prošla su tri mjeseca uživanja i truda – zapisao je o komadu autor Del Federico.

Igraju: Zdeslav Čotić, Glorija Šoletić, Edi Jertec, Nika Lasić, Hrvoje Sebastijan i Mirej Stanić. Ulaznice su dostupne na tel. (020) 321 088 // blagajna@kmd.hr ili online putem www.ulaznice.hr

Pročitajte još

[FOTO] Srednjoškolci se na zabavan način upoznavali s baštinom Dubrovnika

Dulist

U SUBOTU U TEATAR! Alma Prica u sapunici ‘Španjolski komad’

Dulist

EVO ŠTO VAS ČEKA Zanimljiva gostovanja u Kazalištu Marina Držića

Dulist