Natrag
19.4.2019 09:04

facebook

twitter

google

rss

dulist

U SVIBNJU ‘Techne Summit’ stiže u Dubrovnik

17.3.2017 @ 14:33 Dulist Aktualno

Podijelite:

U Dubrovniku se 6. i 7. svibnja 2017. godine održava međunarodna konferencija Techne Summit.

Riječ je o dvodnevnoj međunarodnoj tehnološkoj konferenciji koji djeluje kao platforma koja okuplja glavne globalne igrače tehnološke industrije: govornike, poduzetnike, startupove, ulagače, korisnike te predstavnike medija. Događaj pruža priliku za umrežavanje te otvara mogućnost raznih poslovnih suradnji, posebno na području Srednjeg istoka i Sjeverne Afrike.

Tijekom konferencije odabrani mladi poduzetnici imat će priliku natjecati se za novčanu nagradu jednog od najprestižnijih startup natjecanja u svijetu ‘Seedstars World’, koji je osnovan u Švicarskoj te je najbrže rastuća mreža mladih poduzetnika iz svijeta tehnologije. ‘Seedstars World’ čini izvrsnu platformu za daljnji razvoj poslovanja i nadogradnje, budući da omogućava direktan doticaj s potencijalnim ulagačima, što je inače i sama bit organizacije Techne Summita u Dubrovniku.

Dosadašnja izdanja ovog značajnog događaja održana su u Egiptu, odakle je i potekla incijativa, da bi se krajem 2016. godine rodila ideja da se proširi po ostatku svijetu, tako da će ove godine osim Dubrovnika u hotelu Dubrovnik palace Techne Summit biti organiziran u jesenskom terminu u Italiji.

Inače, na dosadašnjim skupovima prijavljivalo se preko sto startupova iz 20 zemalja, 80 predavača, 6 natjecanja s 1600 prijavljenih sudionika u 2 workshopa i 55 predavanja. Ovo će biti prvo događanje ovog tipa u gradu Dubrovniku, a želja je organizatora da postane tradicija.

Komentari

O autoru: Dulist


Iz rubrike
   Impressum | Privatnost | Uvjeti
  © 2018 dulist d.o.o. Sva prava pridržana