Natrag
23.4.2019 18:35

facebook

twitter

google

rss

dulist

U subotu na Orsuli “Rock n’ School”

26.8.2014 @ 19:31 Dulist dulist IN
2;2

Podijelite:

Iz Informadura – informativnog centra za mlade pozivaju na koncert „ROCK N’ SCHOOL“ koji će se održati u subotu, 30. kolovoza u 20 sati u parku Orsula.

Žestoke rock i metal ritmove donijet će bendovi Neverin, Krakatoa, Consolidate i Kryn te će se na taj način pozdraviti s ljetom i dočekati početak nove školske godine.

Neverin je mlada dubrovačka rock grupa koja je već osvojila srca publike, a nakon toga slijede poznati dubrovački metal bendovi Krakatoa i Consolidate. Iz Rijeke je doputovao popularni metal bend Kryn koji je već nastupao diljem Hrvatske, ali i u inozemstvu.

Organizatori koncerta „ROCK N’ SCHOOL“ su informativni centar INFORMADUR u suradnji s Upravnim odjelom za obrazovanje, šport, socijalnu skrb i civilno društvo, Turističkom zajednicom Grada Dubrovnika i udrugom Ambient Croacia.

Ulaznice se naplaćuju 20 kuna i mogu se kupiti na ulazu, a bit će organiziran i prijevoz do Parka Orsule. Prijevoz je besplatan, autobus će krenuti u 19.30 sati s Ilijine glavice te će zaustaviti i na žičari. U povratku je također osiguran autobusni prijevoz do grada.

Komentari

O autoru: Dulist


Iz rubrike
   Impressum | Privatnost | Uvjeti
  © 2018 dulist d.o.o. Sva prava pridržana