Natrag
18.2.2019 01:50

facebook

twitter

google

rss

dulist

U subotu 13. srpnja Noć Dubrave

2.7.2013 @ 19:33 Ana Prohaska dulist IN

Podijelite:

Dubrovnik – Babin kuk, najveća dubrovačka hotelska kompanija koja djeluje u sastavu grupacije Valamar, u subotu, 13. srpnja, organizira najveću ljetnu zabavu – Noć Dubrave 2013.

Ova manifestacija s jedinstvenim konceptom zabave održat će se na svim vanjskim prostorima najvećeg dubrovačkog hotelskog kompleksa, a želja organizatora je obogatiti ponudu za goste hotela, ali i sveukupnu turističku ponudu grada Dubrovnika.
 
Na Trgu od fontane odvijat će se program pod nazivom „Večer klapa“ uz bogatu dalmatinsku gastronomsku ponudu, a glavne zvijezde večeri biti će jedna od najdugovječnijih dubrovačkih klapa – Ragusa i mlada, višestruko nagrađivana dubrovačka klapa – Kaše. 
 
Mlade dubrovačke snage na hrvatskoj pop rock glazbenoj sceni, grupe Silente i Valetudo, svojim će hitovima zabavljati goste na Trgu Marina Držića, dok će se u centralnom parku održati zabava za sve uzraste uz popularne Luku Nižetića i Lanu Jurčević.
 
Na manifestaciji Noć Dubrave 2013. gosti će imati priliku uživati i u obilju tipičnih hrvatskih specijaliteta uz izvorna vina i kvalitetnu glazbu.
 
Posjetitelji Noći Dubrave moći će se zabaviti u atraktivnom programu kojeg vodi Valamarov animacijski tim, a imat će priliku i okušati se u zabavnim igrama koje smo osmislili za ovu priliku. 

Komentari

O autoru: Ana Prohaska

Diplomirana sam novinarka i doktorandica na Doktorskom studiju Povijest stanovništva. Bavim se problematikom iseljavanja povijesne jezgre Dubrovnika i poviješću Dubrovačke Republike..

Iz rubrike
   Impressum | Privatnost | Uvjeti
  © 2018 dulist d.o.o. Sva prava pridržana