Natrag
23.4.2019 16:11

facebook

twitter

google

rss

dulist

U STONU I OREBIĆU Besplatni seminar o ruralnom razvoju

21.10.2016 @ 6:55 Dulist Županija

Podijelite:

Na dvodnevnom besplatnom seminaru u Stonu i Orebiću, 24. i 25. listopada s početkom u 10 sati, stručnjaci s područja ruralnog turizma, poljoprivrede, marketinga i odnosa s javnošću ponudit će odgovore na sva pitanja koja muče oni koji bi se htjeli baviti ruralnim razvojem.

Ukoliko ste se registrirali ili tek planirate registrirati poljoprivredno gospodarstvo, vlasnik ste turističkog seljačkog gospodarstva ili poduzetnik u ruralnom području, radite na području ruralnog turizma u jedinicama područne i lokalne samouprave, turističkoj zajednici, komori, udruzi, zadruzi, savjetodavnoj službi… – odnosno, ako na bilo koji način prepoznajete potencijal ruralnih dijelova Dubrovačko-neretvanske županije, dvodnevni seminar ‘Za razvoj ruralnih krajeva’ – obrazovanje za turizam na seljačkim gospodarstvima i ruralni turizam, bit će vam od velike pomoći.
U organizaciji Hrvatske udruge za turizam i ruralni razvoj ‘Klub članova Selo’ i pod pokroviteljstvom Ministarstva turizma, dvodnevni seminar će se održati na poluotoku Pelješcu, i to 24. listopada s početkom u 10 sati u Stonu, te 25. listopada, također s početkom u 10 sati u Orebiću.
Na seminaru ćete dobiti odgovore na sva vaša pitanja s naglaskom na poticanje snažnije poljoprivredne proizvodnje i održivog razvoja hrvatskih ruralnih područja. Seminar je besplatan za sve polaznike. Predviđeno trajanje seminara je u oba dana u vremenu od 10:00 do 18:00 sati. Zainteresirani se mogu javiti na mail: info@ekoetnogrupa.hr i mihovil.rora@gmail.com.

Komentari

O autoru: Dulist


Iz rubrike
   Impressum | Privatnost | Uvjeti
  © 2018 dulist d.o.o. Sva prava pridržana