Županija

U STONU I OREBIĆU Besplatni seminar o ruralnom razvoju

Na dvodnevnom besplatnom seminaru u Stonu i Orebiću, 24. i 25. listopada s početkom u 10 sati, stručnjaci s područja ruralnog turizma, poljoprivrede, marketinga i odnosa s javnošću ponudit će odgovore na sva pitanja koja muče oni koji bi se htjeli baviti ruralnim razvojem.

Ukoliko ste se registrirali ili tek planirate registrirati poljoprivredno gospodarstvo, vlasnik ste turističkog seljačkog gospodarstva ili poduzetnik u ruralnom području, radite na području ruralnog turizma u jedinicama područne i lokalne samouprave, turističkoj zajednici, komori, udruzi, zadruzi, savjetodavnoj službi… – odnosno, ako na bilo koji način prepoznajete potencijal ruralnih dijelova Dubrovačko-neretvanske županije, dvodnevni seminar ‘Za razvoj ruralnih krajeva’ – obrazovanje za turizam na seljačkim gospodarstvima i ruralni turizam, bit će vam od velike pomoći.
U organizaciji Hrvatske udruge za turizam i ruralni razvoj ‘Klub članova Selo’ i pod pokroviteljstvom Ministarstva turizma, dvodnevni seminar će se održati na poluotoku Pelješcu, i to 24. listopada s početkom u 10 sati u Stonu, te 25. listopada, također s početkom u 10 sati u Orebiću.
Na seminaru ćete dobiti odgovore na sva vaša pitanja s naglaskom na poticanje snažnije poljoprivredne proizvodnje i održivog razvoja hrvatskih ruralnih područja. Seminar je besplatan za sve polaznike. Predviđeno trajanje seminara je u oba dana u vremenu od 10:00 do 18:00 sati. Zainteresirani se mogu javiti na mail: info@ekoetnogrupa.hr i mihovil.rora@gmail.com.

Pročitajte još

Mali Metkovci iz OŠ don Mihovila Pavlinovića kod zamjenice župana Marević

Dulist

SVEČANA SJEDNICA UZ DAN OPĆINE Dodijeljene nagrade laureatima, potrebitim Konavljanima obećan stan u Zagrebu

Dulist

U SPOMEN NA POGINULE BRANITELJE U Konavlima položeni vijenci i održana misa

Dulist

Ova web stranica koristi kolačiće za poboljšanje vašeg iskustva. Molimo Vas da nam potvrdite ukoliko ste suglasni s korištenjem kolačića, a privolu možete povući u svakom trenutku. Prihvaćam Više informacija