Županija

U SKLOPU POSJETA DUBROVNIKU Predsjednica s našim hrabrim vatrogascima

U SKLOPU POSJETA DUBROVNIKU Predsjednica s našim hrabrim vatrogascima

U sklopu svog posjeta Dubrovniku predsjednica RH Kolinda Grabar-Kitarović susrela se u subotu navečer s članovima Vatrogasne zajednice Dubrovačko-neretvanske županije i Vatrogasne zajednice grada Dubrovnika.

Predsjednica se ovom prilikom zahvalila svim vatrogascima na numornom i nesebičnom radu i predanosti koja se vidi prilikom svakog požara, a naročito u nedavnoj složenoj akciji prilikom požara u HE Dubrovnik u Platu u kojoj je živote nažalost izgubilo troje mladih ljudi.

Zamjenik župana Joško Cebalo istaknuo je kako Dubrovačko-neretvanska županija kontinuirano ulaže u vatrogasne snage, kako u potrebnu opremu i održavanje, tako i u ljudstvo, a istaknuo je i kako će uskoro JVP Mljet dobiti na raspolaganje i vatrogasni brod vrijedan više od milijuna kuna.

Napomenuo je kako je njezin posjet poticaj i motivacija svim vatrogascima, a također se zahvalio našim vatrogasnim snagama na predanosti koju su pokazali, među ostalim i u akcijama u HE Dubrovnik, ali i u nedavnom požaru u Općini Orebić.

Pročitajte još

OBJAVLJENE LISTE HDZ-a Franković jedini iz Dubrovnika

Dulist

SJEDNICA OPĆINSKOG VIJEĆA KONAVALA Usvojeno izvješće o radu načelnika Lasića

Dulist

Dolina Neretve prvi put uključena u poseban regionalni program Ministarstva

Dulist