Crna kronikaUrednički izbor

U prometnoj nesreći na Batahovini smrtno stradao igrač MNK Squarea Andro Zarač

U prometnoj nesreći na Batahovini smrtno stradao igrač MNK Squarea Andro Zarač

U sinoćnjoj teškoj prometnoj nesreći na Batahovini smrtno je stradao igrač MNK Squrea Andro Zarač, potvrdio nam je to predsjednik kluba Željko Raguž.

-Nažalost, informacija je točna. Igrao je turnir na Kantafigu, nakon toga je sjeo na motor, nije bio problem u brzini, već se s njega srušio zbog zastoja srca – rekao je Raguž.

Liječnici su ovog 19-godišnjaka pokušali reanimirati, ali, nažalost, nisu uspjeli.

Andro Zarač bio je vrlo talentiran igrač MNK Squarea u kojem je igrao kroz protekle dvije sezone, a prošle je godine nastupio za hrvatsku U 19 futsal reprezentaciju u kojoj se iskazao kako golovima tako i prikazanom igrom.

Podsjetimo, do prometne nesreće je došlo kada je 19-godišnjak upravljao mopedom dubrovačkih registarskih oznaka, krećući se iz pravca Dubrovnika u pravcu Sustjepana, te je u jednom trenutku, iz neutvrđenih razloga, vozilom skrenuo desno i udario u brdo, izvijestili su iz policije.

Uslijed udara, 19-godišnji vozač i njegova 18-godišnja suputnica pali su na kolnik dok se moped nastavio nekontrolirano kretati po kolničkoj traci. Od zadobivenih ozljeda 19-godišnji vozač mopeda smrtno je stradao na mjestu događaja, dok je 18-godišnja suputnica zadobila lakše tjelesne ozljede. Vozač mopeda i suputnica su za vrijeme vožnje nosili zaštitne kacige.

Obitelji i prijateljima izražavamo iskrenu sućut.

Pročitajte još

Napustio nas je Nikša Bender, dugogodišnji turistički djelatnik

Dulist

Vozio pijan i bez važeće vozačke dozvole

Dulist

NIJE OBAVIO PREGLED, VOZIO POD UTJECAJEM DROGA… ‘Zaradio’ kaznu od 3.303 eura

Dulist