Crna kronika

U prometnoj kod Orebića tri lakše, a jedan teže ozlijeđen

Prometna

U prometnoj nesreći koja se dogodila sinoć, 1. svibnja oko 23.50 sati na predjelu Orebića tri su osobe lakše dok je jedna teže ozlijeđena.

Naime, 21-godišnjak se pod utjecajem alkohola od 1,66 g/kg, osobnim vozilom bez registracijskih oznaka, kretao državnom cestom D-414 iz smjera Orebića u smjeru Stona. Izlaskom iz lijevog nepreglednog zavoja vozač je izgubio nadzor nad vozilom, prešao na suprotnu kolničku traku i vozilom udario u brdo uslijed čega se vozilo prevrnulo i zaustavilo na krovu.

U ovoj prometnoj nesreći vozač i dva suputnika iz vozila i to 21-godišnjak i 19-godišnjak lakše su ozlijeđeni, dok je 20-godišnji suputnik zadobio teže ozlijede. Svi ozlijeđeni nakon ukazane liječničke pomoći zadržani su na liječenju u dubrovačkoj bolnici.

Obzirom da su zbog učestalih kiša kolnici mokri i skliski vozače iz Policije upućuju na oprez te savjetuju da prilagode brzinu kretanja vozila stanju i uvjetima na kolnicima kako ne bi doveli u pitanje vlastitu, ali i sigurnost ostalih sudionika u prometu.

Pročitajte još

[FOTO] SUDAR NA MAGISTRALI Dva automobila i cisterna, jedna osoba prevezena u bolnicu

Dulist

GOSPODARSKI KRIMINALITET Nizom kaznenih djela 41-godišnjak pričinio štetu od preko 100 tisuća eura

Dulist

Napustio nas je Nikša Bender, dugogodišnji turistički djelatnik

Dulist