Natrag
21.2.2019 11:21

facebook

twitter

google

rss

dulist

U petak u Rupama “Monumental Motion”

7.5.2013 @ 23:35 Baldo Marunčić Kultura

Podijelite:

Dansko veleposlanstvo u Zagrebu i Dubrovački muzeji u petak, 10. svibnja u 18 sati u Žitnici Rupe otvorit će izložbu fotografija 'Monumental Motion' danskog fotografa Mikaela Colvilla-Andersena.

Mikael Colville-Andersen svojim djelima predstavlja suživot Danaca i njihovih bicikala, od odlaska na posao do kupnje ili noćnog izlaska. Slobodno se može reći kako se život građana Kopenhagena vrti oko njihovih bicikala. Prvi put u Dubrovniku mogu se pogledati svjetski proslavljene teretne bicikle Christiania i Bullit.

Odmah po službenom otvaranju uslijedit će piće dobrodošlice i predavanje autora Mikaela Colville-Andersena o biciklističkoj kulturi sjevera i prednosti biciklističkog transporta u gradovima.

Izložba Danski kotači organizirana je u čast skorom pristupanju Republike Hrvatske Europskoj uniji, a ova izložba ostaje otvorena do 10. lipnja 2013. godine.

Komentari

O autoru: Baldo Marunčić

Diplomirani novinar i magistar struke odnosa s javnošću sa žutim pojasom iz karatea. Fanatik trivije, šahovski kibicer i zaljubljenik u ukusnu domaću hranu i svoj Grad. Ne podnosi nepravdu i smatra kako novinarstvo treba biti oružje protiv te nepogode.

Iz rubrike
   Impressum | Privatnost | Uvjeti
  © 2018 dulist d.o.o. Sva prava pridržana