Zanimljivosti

U petak koncert za Damira Đurića

U petak koncert za Damira Đurića

Mjesni odbor Zaton u petak, 21. listopada, organizira humanitarni koncert „Pomozimo Damiru Đuriću!“ na kojem će nastupiti Matko i Brane, Grupa Taliri i Teatar.

Organizator se zahvaljuje izvođačima koji su se odazvali i nastupaju bez honorara, tiskari Alfa 2, DB Kantunu, Pemo Trade-u, redarima iz Gladiator team-a, konobarima i svima onima koji bez naknade za svoj rad sudjeluju u organizaciji, tako da ukupan prihod ide za pomoć Damiru.

Podsjetimo, Damir Đurić, plivač PK „Jug“ i učenik Turističke i ugostiteljske škole rođen 1995. godine, 3. rujna doživio je prometnu nesreću u kojoj je zadobio teške tjelesne ozljede opasne po život. Odmah je prebačen u Zagreb na Kliniku za traumatologiju gdje mu je isto jutro izveden operacijski zahvat na slomljenim vratnim kralješcima. Tek 22. rujna liječnici su procijenili da mu život više nije u opasnosti. Damir je napravio prvi skalin na dugom putu oporavka. Pobijedio je smrt.
One prave životne bitke tek ga čekaju. Damir za sada jedino osjeća glavu i to do vrata, a ostali dijelovi tijela su oduzeti, ne odgovaraju na podražaje. Njemu i njegovoj obitelji predstoje dani i godine rehabilitacije i operativnih zahvata kako bi Damir jednoga dana imao što kvalitetniji život.

Iz Mjesnog odbora Zaton svim ljudima dobra srca poručuju da dođu na koncert te da, ukoliko ne budu u mogućnosti nazočiti humanitarnom koncertu "Pomozimo Damiru Đuriću", svoj doprinos mogu dati uplatom na:

OTP banka
Nositelj računa: Ilija Đurić
žiro račun broj: 2407000-3104108527
poziv na broj: 3262203821
model: 02
 
OTP banka
Nositelj računa: Ilija Đurić
Devizni račun broj: 2407000-3262203821
Swift: OTPVHRXX
Iban: HR6124070003262203821
 
"ZDRAV ČOVJEK IMA 1000 ŽELJA, A BOLESTAN SAMO JEDNU" zato pomozimo Damiru da ostvari svoju želju!

Pročitajte još

Oliver u rodnoj Vela Luci konačno dobiva spomenik?!

Dulist

Sretan rođendan dobrom duhu Grada, našem slavuju Gogi Bonačić!

Ivana Mijić Vulinović

NOVI TREND? U jednoj državi mlađima od 14 godina zabranjen pristup društvenim mrežama

Dulist