Natrag
19.3.2019 20:17

facebook

twitter

google

rss

dulist

U PETAK Dječji zbor ‘Fisi Dora’ vrši upis prvih članova

14.6.2018 @ 10:00 Dulist Vaše vijesti
3;3

Podijelite:

Dječji zbor ‘Fisi Dora’ održat će upis djece uzrasta od 3 do 15 godina u petak 15. lipnja u 8 sati u Gimnaziji Dubrovnik.

-Naš stručni žiri će izabrati najviše pedeset mališana. Zbor Fisi Dora nudi solo pjevanje, zbor, orkestar uz pratnju suvremene melodije, moderno pjevanje. Djeca će se u zboru educirati kao da su upisali glazbenu školu, a s njima će raditi dvije profesorice sa završenom muzičkom akademijom – ističe osnivačica zbora prof. dr. sc. Isidora Grubač.

Grubač napominje kako je na upis potrebno ponijeti putovnicu kao dokaz da je dijete starije od 3 godine.

-Naravno, puno putujemo kroz razne države. Za početak ćemo svakog mjeseca gostovati u gradovima BiH, Crne Gore i Hrvatske, a kad se zbor uhoda putovat ćemo i u veće države. Bit će i razmjena djece s našim zborovima u Kotoru i Trebinju. Sva su putovanja besplatna, a s djecom od 3 do 5 godina može ići po jedan roditelj. Posebno je zanimljivo što ćemo se povezati sa zborom Čarolija – ističe Grubač.

-Prvu godinu članarina će biti besplatna, a kasnije ćemo se dogovoriti oko cijene. Neće svi isto plaćati. Najmlađa djeca će plaćati najmanje, kao i djeca koja budu imali brata ili sestru u grupi – objasnila je Grubač.

Komentari

O autoru: Dulist


Iz rubrike
   Impressum | Privatnost | Uvjeti
  © 2018 dulist d.o.o. Sva prava pridržana