Natrag
17.2.2019 23:25

facebook

twitter

google

rss

dulist

U OREBIĆU Predstavlja se nova zbirka pjesama Valentine Vukman Zelić

9.8.2015 @ 7:55 Dulist Kultura

Podijelite:

Ogranak Matice hrvatske Orebić poziva na predstavljanje zbirke pjesama Valentine Vukman Zelić ‘Park slomljenih snova’ u dvorani Općine Orebić (Obala pomoraca 24) u nedjelju, 9. kolovoza u 19.30 sati.

Na promociji sudjeluju Ivo Maričić Đani, Ena Strinić, Boris Njavro (Društvo dubrovačkih pisaca), književnica Sonja Smolec i Ivana Ljepotica.

Valentina Vukman Zelić rođena je 1963. godine u Dubrovniku, a djetinjstvo i mladost provela je u Orebiću. Počinje pisati još u ranoj dobi poeziju i prozu, a u novije vrijeme svoj pjesničko prozni izričaj sve više oblikuje i oživljava na slikarskim platnima.

Poezija joj je prezentirana na više međunarodnih poetskih festivala i natječaja, nagrađivana i uvrštena u zbornike. Članica je Matice hrvatske, Udruge umjetnika ‘Spark’ Velika Gorica te ULIPUD-a Dubrovnik.

‘Park slomljenih snova’ je njena četvrta zbirka poezije i poezije u prozi. Od 2006. do danas objavila je zbirke pjesama ‘Blago moje skrivene škrinje’ (Orebić 2006.), Zatajena (Velika Gorica 2008.), Uglazbljeni koraci – Steps set to music (Velika Gorica 2010.). Od 1993. godine živi i stvara u Dubrovniku.

Komentari

O autoru: Dulist


Iz rubrike
   Impressum | Privatnost | Uvjeti
  © 2018 dulist d.o.o. Sva prava pridržana