Natrag
23.3.2019 22:25

facebook

twitter

google

rss

dulist

U Novu s Rozgom, Montenom i klapama

4.10.2011 @ 16:14 Andrea Falkoni Račić dulist IN
2;2

Podijelite:

Za doček Nove godine na Stradunu Jelena Rozga, Kemal Monteno i klape Cambi i Intrade!

Novu 2012. godinu Dubrovnik će dočekati uz Jelenu Rozgu, Kemala Montena te klape Cambi i Intrade. Odlučilo je tako Povjerenstvo za odabir najpovoljnije ponude za organizaciju dočeka Nove godine 2012. na Stradunu. Odabrana je, naime, ponuda tvrtke Tower iz Metkovića koja će na Stradun 31. prosinca i 1. siječnja dovesti spomenute izvođače.

Kako javljaju iz TZ grada Dubrovnika,na natječaj su pristigle ponude triju tvrtki i to tvrtke Festa Marketing d.o.o. iz Dubrovnika, tvrtke Song d.o.o. iz Splita i spomenute Tower d.o.o. iz Metkovića. Povjerenstvo za odabir najpovoljnije ponude u sastavu Milan Perić, Ana Hilje Čagalj, Milo Hrnić, Jasna Đurković i Jelka Tepšić analiziralo je pristigle ponude, obavilo razgovore s ponuđačima i predložilo Turističkom vijeću najpovoljniju ponudu.

– Turističko vijeće većinom glasova potvrdilo je prijedlog povjerenstva i odabir ponude tvrtke Tower d.o.o  Temeljito razrađena ponuda u svim elementima počevši od predloženog programa s renomiranim izvođačima – Jelenom Rozgom, Kemalom Montenom, klapama Intrade i Cambi, uz večernje zabavne programe 31. prosinca i 1. siječnja 2012. preuzet će organizaciju i svih ostalih segmenata programa od kolende na Stradunu na Staru godinu 31. prosinca, do Novogodišnjeg koncerta Dubrovačkog simfonijskog orkestra 1. siječnja. Na dan Stare godine 31. prosinca predviđen je i Dječji doček Nove 2012. – ističu iz TZ-a.

Natječajem je definirano kako će Grad Dubrovnik i Turistička zajednica grada Dubrovnika za organizaciju manifestacije ukupno odobriti sredstva u iznosu od 300 tisuća kuna, a organizator je dužan privući sponzore koji će svojim ulaganjem osigurati ukupnu financijsku konstrukciju za provedbu predloženog programa.
 

Komentari

O autoru: Andrea Falkoni Račić

Profesorica sam povijesti i etnologije, no igrom slučaja, ili sreće, nakon završenog studija počela sam raditi kao - novinarka. I u tom poslu, uz lijepe, ali i teške trenutke, ostala niz godina. Volim kad svojim radom pomažem ljudima velikog srca. U slobodno vrijeme, nije da ga baš imam, čitam, slušam, osluškujem...

Iz rubrike
   Impressum | Privatnost | Uvjeti
  © 2018 dulist d.o.o. Sva prava pridržana