DuList IN

U nedjelju premijera novog spota Bojana Jambrošića

U nedjelju premijera novog spota Bojana Jambrošića

Nakon ljetnog uspjeha s pjesmom ”Dopusti”, Bojan Jambrošić predstavio je u studenom svoj novi singl ”Hvala ti za nas”! Sada je došlo vrijeme za premijeru spota koja će biti u nedjelju 13. prosinca u emisiji TopHR na RTL 2.
Za glazbeni zaokret u dosadašnjoj Bojanovoj glazbenoj karijeri zasigurno je zaslužan njegov novi suradnik i producent Srđan Sekulović – Skansi koji autorski potpisuje pjesmu, dok se kao koautor glazbe pojavljuje Filip Fantoni.
Bojan je u rujnu proslavio 30. rođendan, a na rođendanskoj zabavi iznenađenja kao poklon od obitelji i prijatelja dobio je upravo ovu pjesmu.
-Ova pjesma ‘Hvala ti za nas’ je za mene posebna prvenstveno zbog toga jer je kao poklon od najdražih otpjevana sa puno emocija i za mene ima veliki značaj. Nakon dužeg vremena došlo je vrijeme i za baladu u mojoj karijeri, a smatram da svatko tko je posluša se može pronaći u pjesmi ili je posvetiti nekome. Vjerujem u ovu pjesmu i jedva čekam snimanje spota da je i vizualno dočaramo – izjavio je povodom premijere Bojan Jambrošić!
Singl ”Dopusti” već je polučio veliki uspjeh u radijskom eteru i proveo 15 tjedna na top listi najemitiranijih singlova u Hrvatskoj, dok novo vrijeme singla ”Hvala ti za nas” tek dolazi!

Pročitajte još

KREATIVNI PRAZNICI U LUŽI Radionica crtanja likova iz crtića na najmlađe!

Dulist

GASTRO MARE Chef Bjelko donosi svoj recept za pečenog kokota

Dulist

[FOTO] OVO JE BAŠ SUPER Pogledajte kako izgledaju konavoski i župski ‘Čovječe ne ljuti se’

Dulist