Zanimljivosti

U nedjelju Festival zelene menestre

U nedjelju Festival zelene menestre

Iz Agroturizma Konavle obavještavaju kako je ulaznice za Festival zelene menestre i vina, koji se održava u nedjelju u Grudi, moguće kupiti u pretprodaji na nekoliko mjesta u gradu.

Caffe bar Giro (Dubrovnik), Figurin (Cavtat), As i Sierra (Čilipi), Mirakul i Pergola (Gruda), kao i na domaćinstvima u okviru Dana otvorenih vrata konavoskih agroturizama, po cijeni od 50 kuna. Također, ulaznice će biti moguće kupiti i na samom ulazu na Festival po cijeni od 70 kuna.

Inače, Danima otvorenih vrata konavoskih agroturizama nastavlja se manifestacije Mirisi Božića u Konavlima 2013., gdje posjetitelji još danas mogu uživati u gastronomskoj ponudi i drugim sadržajima konavoskih agroturizama po promotivnim cijenama.

U danima otvorenih vrata sudjeluju četiri konobe (Agroturizam Carevina, Agroturizam Kameni Dvori, Konoba Konavle i Seosko domaćinstvo Brautović), zatim četiri kušaonice vina i likera (Izletište Klaić, Malvasija Karaman, OPG Nikša Bratoš, i Vinarija Crvik), kušaonica ulja OPG Glavinja i tri baštinska lokaliteta (Sokol Grad, Zavičajni muzej Konavala i Konavoska kuća – Etnozbirka Bokarica.

Posebnost ovogodišnjih Dana otvorenih vrata konavoskih agroturizama je 'program plus' na većini domaćinstava, koji uključuje živu muziku od 18 do 21 sati.
 

Pročitajte još

Oliver u rodnoj Vela Luci konačno dobiva spomenik?!

Dulist

Sretan rođendan dobrom duhu Grada, našem slavuju Gogi Bonačić!

Ivana Mijić Vulinović

NOVI TREND? U jednoj državi mlađima od 14 godina zabranjen pristup društvenim mrežama

Dulist