Natrag
18.4.2019 15:04

facebook

twitter

google

rss

dulist

U Mokošici uhićen diler

24.10.2013 @ 10:30 Nikša Miletić Crna kronika

Podijelite:

Policijski službenici Policijske postaje Dubrovnik dovršili su kriminalističko istraživanje nad 47-godišnjakom osumnjičenim za kazneno djelo neovlaštene proizvodnje i promet drogama i kazneno djelo omogućavanja trošenja droga.

Njega se sumnjiči da je u periodu od 10. rujna do 15. listopada ove godine u najmanje pet navrata prodao točno neutvrđenu količinu marihuane konzumentu s područja Dubrovnika za iznos od 1200 kuna, javljaju iz policije. Također ga se sumnjiči da mu je u istom periodu u više navrata davao na trošenje marihuanu, MDMA i amfetamin te stavio na raspolaganje svoj stan radi konzumacije droge.

Temeljem naloga Prekršajnog suda u Dubrovniku jučer, 23. listopada, obavljena je pretraga stana u Mokošici i dva osobna vozila koje koristi osumnjičeni. Pretragom je pronađena i oduzeta precizna digitalna vaga, drvena „mljevilica“, staklena nargila, metalna nargila na kojoj opremi su pronađeni i tragovi marihuane, zatim uređaj za vakumiranje pvc vrećica, jedna pvc vrećica sa 1,3 g marihuane i manja količina marihuane rasute po stanu.   
Osumnjičeni je jutros uz kaznenu prijavu za navedena kaznena djela predan pritvorskom nadzorniku ove Policijske uprave.   

Komentari

O autoru: Nikša Miletić

Magistar sam komunikologije, po prirodi idealist, u stvarnosti cinik sa rozim naočalama. Smatram kako je biti u mogućnosti ispraviti ili ukazati na nepravdu vjerojatno najveća legalna i legitimna moć koju pojedinac može imati.

Iz rubrike
   Impressum | Privatnost | Uvjeti
  © 2018 dulist d.o.o. Sva prava pridržana