Crna kronika

U Mokošici uhićen diler

U Mokošici uhićen diler

Policijski službenici Policijske postaje Dubrovnik dovršili su kriminalističko istraživanje nad 47-godišnjakom osumnjičenim za kazneno djelo neovlaštene proizvodnje i promet drogama i kazneno djelo omogućavanja trošenja droga.

Njega se sumnjiči da je u periodu od 10. rujna do 15. listopada ove godine u najmanje pet navrata prodao točno neutvrđenu količinu marihuane konzumentu s područja Dubrovnika za iznos od 1200 kuna, javljaju iz policije. Također ga se sumnjiči da mu je u istom periodu u više navrata davao na trošenje marihuanu, MDMA i amfetamin te stavio na raspolaganje svoj stan radi konzumacije droge.

Temeljem naloga Prekršajnog suda u Dubrovniku jučer, 23. listopada, obavljena je pretraga stana u Mokošici i dva osobna vozila koje koristi osumnjičeni. Pretragom je pronađena i oduzeta precizna digitalna vaga, drvena „mljevilica“, staklena nargila, metalna nargila na kojoj opremi su pronađeni i tragovi marihuane, zatim uređaj za vakumiranje pvc vrećica, jedna pvc vrećica sa 1,3 g marihuane i manja količina marihuane rasute po stanu.   
Osumnjičeni je jutros uz kaznenu prijavu za navedena kaznena djela predan pritvorskom nadzorniku ove Policijske uprave.   

Pročitajte još

PROMETNA NEZGODA Sudar dvaju vozila između Zvekovice i Čilipa

Dulist

‘GASIRAO’ I BEZ DOZVOLE Rekorder tjedna s 2700 eura kazne

Dulist

HTIO POMOĆI PRIJATELJU, NA KRAJU JE POKRADEN Pustio ga u stan, on mu ukrao nakit

Dulist