Aktualno

U Mokošici osnovano Vijeće za prevenciju maloljetničke delikvencije

U okviru projekta ‘Mokošica – mjesto sigurnog življenja’, kojeg je osmislila i provodi Policijska postaja Dubrovnik, 28. ožujka 2019. godine održana je osnivačka sjednica Vijeća za prevenciju Gradskog kotara Mokošica.

Predsjednica Vijeća je predsjednica Gradskog kotara Nikolina Pozniak, dok su članovi vijeća tajnik Gradskog kotara, policijski službenici Policijske postaje Dubrovnik, župnik Župe sv. Obitelji, ravnateljica Osnovne škole Mokošica i članovi vijeća Gradskog kotara Mokošica.

Na sjednici Vijeća se raspravljalo o sigurnosnim i komunalnim problemima u Novoj Mokošici i načinima njihovog rješavanja, a kao prioritet rada je određen problem maloljetničke delikvencije na području Nove Mokošice. Također, dogovoreno je organiziranje ureda Policije u zajednici, u prostorijama Grada Dubrovnika u ulici Bartola Kašića, gdje će jednom tjedno biti kontakt policajac kao i, po potrebi, mobilni ured upravnih poslova ove PU.

Sljedeća sjednica Vijeća za prevenciju ovog Gradskog kotara biti će 29. svibnja 2019. godine u 20.00 sati u prostorijama Osnovne škole Mokošica. Sjednice Vijeća su otvorene za javnost i mogu prisustvovati svi građani ovog gradskog naselja. Posebno se pozivaju predstavnici stanara stambenih zgrada u Novoj Mokošici da sudjeluju u radu Vijeća.

Pročitajte još

SEDAM DANA RANIJE Završeni radovi na sanaciji pločnika ispred crkve sv. Vlaha

Dulist

RODITELJI I PROSVJETARI SUGLASNI Bojazni o nadoknadi nastave nema!

Iva Dedo

MIROSLAV ŠKORO ZA DULIST Otkad sam objavio kandidaturu, vade mi utrobu na stol

Maria Prkut

Ova web stranica koristi kolačiće za poboljšanje vašeg iskustva. Molimo Vas da nam potvrdite ukoliko ste suglasni s korištenjem kolačića, a privolu možete povući u svakom trenutku. Prihvaćam Više informacija