Natrag
28.5.2018 11:31

facebook

twitter

google

rss

dulist

U LIPNJU Najdugovječniji sajam tradicijskih proizvoda stiže u Dubrovnik

13.5.2017 @ 21:36 Dulist dulist IN
4;4

Podijelite:

Od 08. – 11. lipnja 2017. na Trgu Marina Držića ispred hotela Tirena na Babinom kuku održat će se Sajam ‘Proizvodi hrvatskog sela’ s radnim vremenom od 9 do 21 sati na kojem možete kušati i kupiti vrhunske domaće tradicijske poljoprivredno prehrambene proizvode.

Sajam Proizvodi hrvatskog sela je najznačajniji seljački sajam u Hrvatskoj. Na ovom najvećem i najstarijem sajmu tradicijskih proizvoda u Hrvatskoj u proteklih je petnaest godina u više hrvatskih gradova i više inačica Sajma izlagalo više od četiri i pol tisuće proizvođača, a posjetilo ga je više od 120 tisuća posjetitelja.

Proizvodi hrvatskog sela pomogli su većem broju malih i srednjih proizvođača tradicijskih proizvoda da izađu na tržište i pronađu svoje kupce. Danas su većina od njih uspješni tržni proizvođači.

Na sajmu u Dubrovniku sudjelovat će oko 30 proizvođača tradicijskih proizvoda koji stižu iz svih dijelova Hrvatske. Na sajmu će se moći kušati i kupiti kvalitetni domaći suhomesnati proizvod (slavonski kulen, kulenova seka, slanina…), domaća vina, domaće rakije i likeri, maslinova ulja, ekološki proizvodi, sirevi, med, prerađevine od voća i povrća, rukotvorine i suveniri, svježe i suhe smokve te ostale domaće tradicijske delicije koje direktno od proizvođača stižu na sajam u Dubrovnik.

Svi proizvodi koji će se moći pronaći na Sajmu su visoko kvalitetni domaći, tradicijski proizvodi. U njihovu proizvodnju je uložen dodatan trud i briga o održavanju ekologije, tradicije i kvalitete.

U zabavnom djelu manifestacije očekuje se nastup kulturno umjetničkih društava i klapa, sve u svrhu predstavljanja hrvatske tradicije stranim i domaćim posjetiteljima.

Sajam se održava uz potporu vodeće hrvatske turističke kompanije Valamar Rivijere i Turističke zajednice Grada Dubrovnika.

Ulaz je besplatan, a za sve posjetitelje bit će osiguran i besplatan parking.

Komentari

O autoru: Dulist


Iz rubrike
   Impressum | Privatnost | Uvjeti
  © 2018 dulist d.o.o. Sva prava pridržana