Natrag
23.2.2019 14:01

facebook

twitter

google

rss

dulist

U LAZARETIMA PISCI IZ MAGREBA Ljubitelji arapske kulture doći će na svoje

4.12.2018 @ 14:41 Dulist Kultura

Podijelite:

Lazareti – kreativna četvrt Dubrovnika, u suradnji s partnerima iz Bookse i Human Rights Film Festivala, pozivaju sve ljubitelje književnosti i arapske kulture na susret s piscima iz Magreba, ovu srijedu 5. prosinca u 19 sati, u četvrtoj lađi.

U sklopu programa Revije malih književnosti “Pobunjena želja”, koji se od 3. do 7. prosinca ove godine održava u Zagrebu, Rijeci i Dubrovniku, Lazareti – kreativna četvrt Dubrovnika ugostit će Samiru Negrouche (Alžir), Chokri Mabkhout (Tunis) i Bachira Meftija (Alžir). S gostima će razgovarati Luka Ostojić.

Prijevod s francuskog je osiguran, a ulaz slobodan.

Susret s piscima upriličit će se istog dana u 13:15 sati u Turističkoj i ugostiteljskoj školi Dubrovnik.

Program su financijski podržali EU program Kreativna Europa, Ministarstvo kulture, Ured za udruge Vlade Republike Hrvatske, Grad Zagreb i Grad Dubrovnik.

Uz Lazarete – kreativnu četvrt Dubrovnika, partneri Revije su i Rijeka 2020, Art-kino Croatia, Ambasada Kraljevine Maroko, JRS – Isusovačka služba za izbjeglice, Institut français de Croatie, Ured EU Parlamenta u Hrvatskoj, Turistička i ugostiteljska škola Dubrovnik, Klasična gimnazija i Srednja ekonomska škola Rijeka.

Komentari

O autoru: Dulist


Iz rubrike
   Impressum | Privatnost | Uvjeti
  © 2018 dulist d.o.o. Sva prava pridržana