Natrag
21.2.2019 02:48

facebook

twitter

google

rss

dulist

U Kostariku i Biblija s biskupovom posvetom

17.4.2012 @ 14:01 Baldo Marunčić Kultura
2;2

Podijelite:

Folklorni ansambl Linđo provest će dva tjedna na turneji u Kostarici gdje će održati niz nastupa, ali i sudjelovati na Međunarodnoj misi.

Turneju Linđovci započinju na Festivalima kulture u provinciji Guancaste, a jedan od nastupa održat će i u glavnom gradu San Joseu, jer tamošnje Narodno Kazalište nije moglo odoljeti našoj kulturnoj baštini.

U nedjelju će članovi FA Linđo prvi put u povijesti sudjelovati na Međunarodnoj misi. Naime, Linđovci će biti obučeni u hrvatsku narodnu nošnju, a domaćini u svoju. Čitanja će biti na hrvatskom i španjolskom jeziku, a ravnateljica FA Linđa Dubravka Sarić u Kostariku nosi Bibliju na hrvatskom jeziku s posvetom biskupa Mate Uzinića.

Turneja je organizirana u suradnji s Međunarodnim institutom za promidžbu mira kroz turizam s kojim je FA Linđo potpisao Sporazum o suradnji na promociji mira, međusobnom razumijevanju i suradnji među ljudima i narodima svijeta.

http://youtu.be/J7LjPa0xdLU

Komentari

O autoru: Baldo Marunčić

Diplomirani novinar i magistar struke odnosa s javnošću sa žutim pojasom iz karatea. Fanatik trivije, šahovski kibicer i zaljubljenik u ukusnu domaću hranu i svoj Grad. Ne podnosi nepravdu i smatra kako novinarstvo treba biti oružje protiv te nepogode.

Iz rubrike
   Impressum | Privatnost | Uvjeti
  © 2018 dulist d.o.o. Sva prava pridržana