Crna kronika

U Konavlima uhićen Crnogorac koji je pokušao prokrijumčariti maloljetnog Sirijca

U Konavlima uhićen Crnogorac koji je pokušao prokrijumčariti maloljetnog Sirijca

Dubrovačka policija uhitila je u srijedu u Konavlima 30-godišnjeg državljanina Crne Gore koji je pokušao prokrijumčariti maloljetnog Sirijca kroz teritorij Republike Hrvatske, doznaje se u četvrtak iz Operativnog komunikacijskog centra Policijske uprave dubrovačko-neretvanske.
Kako su odgovorili iz dubrovačkog OKC-a, 30-godišnjak je 17-godišnjeg Sirijca dočekao u svom vozilu nakon što je maloljetnik nezakonito prešao granicu Hrvatske i Crne Gore.
– Dana 4. siječnja 2017. godine oko 20 sati na području Policijske postaje Gruda u osobnom vozilu 30-godišnjeg državljanina Crne Gore zatečen je 17-godišnji državljanin Sirije koji je prethodno nezakonito prešao državnu granicu između Republike Hrvatske i Crne Gore na području brda Košare. Nakon provedenog kriminalističkog istraživanja državljanin Crne Gore prijavljen je zbog sumnje u počinjenje kaznenog djela iz članka 326 Kaznenog zakona RH dok je državljaninu Sirije nakon prethodne obavijesti Centra za socijalnu skrb i određivanja skrbnika, određena zabrana ulaska i boravka u RH u trajanju od jedne godine i readmisija u Crnu Goru – naveli su iz OKC-a PU DN.

Pročitajte još

‘GASIRAO’ I BEZ DOZVOLE Rekorder tjedna s 2700 eura kazne

Dulist

HTIO POMOĆI PRIJATELJU, NA KRAJU JE POKRADEN Pustio ga u stan, on mu ukrao nakit

Dulist

Sudac istrage odbio odrediti istražni zatvor maloljetnim nasilnicima iz Uvale

Dulist