Sport

U Jugu potvrdili Jokovićev odlazak u Recco

U Jugu potvrdili Jokovićev odlazak u Recco

Informacija koju je duList prvi objavio sinoć potvrdili su danas iz Vaterpolskog kluba Jug – Maro Joković će sljedeće dvije natjecateljske sezone nositi kapicu talijanskog prvaka Pro Recca.

kako se ističe na službenim klupskim stranicama Juga, pregovori o njegovom ostanku u Jugu trajali su nekoliko dana, a odluka o prelasku u Pro Recco je donešena u četvrtak poslijepodne nakon što mu je predsjednik talijanske momčadi Gabriele Volpi poslao ponudu na koju VK Jug Croatia osiguranje nije bio u mogućnosti odgovoriti.

– Čelnici Juga su tijekom pregovora učinili sve što je u njihovoj moći ne bi li se ljevorukog reprezentativca zadržalo, ali u tome se nije uspjelo. Joković se trenutno nalazi na pripremama s reprezentacijom i u telefonskom razgovoru je želio istaknuti kako se zahvaljuje Jugu kao klubu i svim navijačima na svemu što su do sada učinili za njega – stoji na stranicama kluba.

– Molim Vas istaknite kako je Jug zaista učinio sve. Ponuda je bila iznimno korektna, ali sam u ovom trenutko procijenio da će mi dvije godine igranja u inozemstvu dobro doći. Uvjeren sam kako će svi u Gradu prihvatiti moju odluku, a ja se nadam da će ove dvije godine vrlo brzo proći i da ćemo se u budućnosti zajedno veseliti novim Jugovim trofejima. No, sljedeće dvije godine sam igrač Pro Recca – kazao je sada već bivši Jugaš Maro Joković.

Iz Juga posebno ističu kako je Maro Joković puna dva ugovora odigrao u kapici VK Jug CO.
– Svi odreda, od predsjednika Ivana Pavličevića preko direktora Ognjena Kržića i trenera Veselina Đuha, do njegovih suigrača su istaknuli kako Jokoviću žele svu sreću u novom klubu zahvaljujući mu na sudjelovanju u dosdašnjim uspjesima Juga, te ističući želju da se za dvije godine ponovno vrati doma – navodi se na stranicama VK Jug.

Pročitajte još

VAŽNA UTAKMICA SQUAREA Pobjede li Osijek u polufinalu su!

Dulist

NAPETA UTAKMICA U BEOGRADU Jugaši pobijedili Crvenu Zvezdu

Dulist

45 OSVOJENIH MEDALJA Gradonačelnik primio Taekwondo klub Shark

Dulist