Kultura

U IZVEDBI KOLARINA Premijera predstave ‘Ježeva kućica’

U IZVEDBI KOLARINA Premijera predstave 'Ježeva kućica'

Kazalište Marina Držića ovaj vikend će ugostiti premijeru predstave ‘Ježeva kućica’ u izvedbi kazališne družine Kolarin.

Izvedba je na repertoaru sutra, 16. prosinca od 17.30h u sklopu Dubrovačkog zimskog festivala. Riječ je o predivnoj predstavi za djecu prema legendarnom tekstu Branka Čopića o Ježurki Ježiću u režiji Darije Mikulandre Žanetić.

Uz ovaj premijerni naslov, na Sceni Bursa će se danas i sutra također zaigrati lutkarska predstava ‘Čarobni grah’ u izvedbi Aster Dubrovnik (15. i 16. prosinca). Besplatne ulaznice za ‘Ježevu kućicu’ i ‘Čarobni grah’ su do posljednjeg mjesta preuzete i nije moguće ubaciti dodatna mjesta za gledatelje.

Bogati program u teatru će također večeras reprizirati posljednju premijeru KMD-a u nizu, ‘Pikova dama’ u režiji ruskog gosta Denisa Azarova. Ovaj naslov ostvaren je u suradnji festivala Dubrovnik Art Forum koji je uspješno po treći put održan u studenom ove godine.

Promotivne ulaznice u sklopu DZF su za večerašnju izvedbu po cijeni od 30 kuna (15. prosinca u 19.30h). Rezervacije na tel. (020) 321 088 ili na e-mail: blagajna@kmd.hr

 

Pročitajte još

SVJETSKI DAN KAZALIŠTA U teatru dvije predstave

Dulist

PISANA KULTURNA BAŠTINA NA PAPIRU Izložba i predavanja na kampusu Sveučilišta u Dubrovniku

Dulist

ORATORIJSKO REMEK DJELO Mozartov Requiem u Male braće

Dulist