Natrag
20.3.2019 02:16

facebook

twitter

google

rss

dulist

U IZVEDBI KOLARINA Premijera predstave ‘Ježeva kućica’

15.12.2018 @ 13:57 Dulist Kultura

Podijelite:

Kazalište Marina Držića ovaj vikend će ugostiti premijeru predstave ‘Ježeva kućica’ u izvedbi kazališne družine Kolarin.

Izvedba je na repertoaru sutra, 16. prosinca od 17.30h u sklopu Dubrovačkog zimskog festivala. Riječ je o predivnoj predstavi za djecu prema legendarnom tekstu Branka Čopića o Ježurki Ježiću u režiji Darije Mikulandre Žanetić.

Uz ovaj premijerni naslov, na Sceni Bursa će se danas i sutra također zaigrati lutkarska predstava ‘Čarobni grah’ u izvedbi Aster Dubrovnik (15. i 16. prosinca). Besplatne ulaznice za ‘Ježevu kućicu’ i ‘Čarobni grah’ su do posljednjeg mjesta preuzete i nije moguće ubaciti dodatna mjesta za gledatelje.

Bogati program u teatru će također večeras reprizirati posljednju premijeru KMD-a u nizu, ‘Pikova dama’ u režiji ruskog gosta Denisa Azarova. Ovaj naslov ostvaren je u suradnji festivala Dubrovnik Art Forum koji je uspješno po treći put održan u studenom ove godine.

Promotivne ulaznice u sklopu DZF su za večerašnju izvedbu po cijeni od 30 kuna (15. prosinca u 19.30h). Rezervacije na tel. (020) 321 088 ili na e-mail: blagajna@kmd.hr

 

Komentari

O autoru: Dulist


Iz rubrike
   Impressum | Privatnost | Uvjeti
  © 2018 dulist d.o.o. Sva prava pridržana