Zanimljivosti

U glavi imate ideju Lazareta? Prijavite se na natječaj, dvije su grupe poziva!

Ako se profesionalno ili studentski bavite grafičkim, produkt dizajnom, arhitekturom ili pak likovnim umjetnostima, možda će vas zanimati neka od grupa (ili čak obje) poziva za dostavu prijedloga vizualnih identiteta Lazareta – zapisali su iz naše Kreativne četvrti na službenoj Facebook stranici.

Naime, Grad Dubrovnik, Upravni odjel za poslove gradonačelnika, Odsjek za provođenje postupaka nabave, a na zahtjev Upravnog odjela za kulturu i baštinu pokrenuo je postupak jednostavne nabave usluga izrade vizualnog identiteta Lazareta i vizualnog identiteta štandova u Lazaretima, podijeljen u te dvije grupe.

Krajnji rok za dostavu ponuda je 24. rujna 2018. do 10 sati na adresu naručitelja: Grad Dubrovnik, Pred Dvorom 1, 20000 Dubrovnik i s obzirom da je natječaj otvorenog tipa, ponude poslane do tog datuma dolaze u obzir.

Svakako, na ovom linku potražite više detalja o natječaju, kao i uvjete za isti.

Pročitajte još

SUGRAĐANI SE PITAJU Smiju li kamperi zauzeti parkirno mjesto?

Dulist

VRTOVI SUNCA ZA ŽARKOVICU Deset godina poslovanja u znaku humanitarne večere

Dulist

NOVI/STARI KNEZ PORPORELE Čile: Ubuduće će za provokatore od novinara biti bolji odgovori

Dulist

Ova web stranica koristi kolačiće za poboljšanje vašeg iskustva. Molimo Vas da nam potvrdite ukoliko ste suglasni s korištenjem kolačića, a privolu možete povući u svakom trenutku. Prihvaćam Više informacija