Crna kronika

U dvije prometne dvoje teže ozlijeđenih

U dvije prometne dvoje teže ozlijeđenih

U dvije prometne nesreće koje su se dogodile u četvrtak, 30. svibnja, na području Dubrovnika dvije su osobe teže ozlijeđene.

Oko 19.20 sati u Ulici Obala Ivana Pavla II 57-godišnjak je, upravljajući osobnim vozilom dubrovačkih registracijskih oznaka, dolaskom do obilježenog pješačkog prijelaza započeo pretjecanje motocikla dubrovačkih registracijskih oznaka kojim je u istom pravcu upravljala 25-godišnjakinja.

Tom prilikom došlo je do udara vozila u motocikl uslijed čega je vozačica motocikla pala na kolnik i udarila u nepropisno parkirano osobno vozilo. Vozačici je zbog težih ozljeda liječnička pomoć pružena u dubrovačkoj bolnici nakon čega je puštena kući.

Druga prometna nesreća se dogodila oko 21.15 sati kada je 22-godišnjak, upravljajući mopedom dubrovačkih registracijskih oznaka dolaskom do raskrižja s ulicama Mata Vodopića i Ivana Meštrovića započeo pretjecati osobno vozilo dubrovačkih registracijskih oznaka kojim je upravljao 33-godišnjak, uslijed čega je došlo do sudara osobnog vozila i mopeda.

Vozač mopeda je pao na kolnik i zadobio teže ozlijede te je nakon pružene liječničke pomoći zadržan na liječenju u dubrovačkoj bolnici.

Pročitajte još

‘GASIRAO’ I BEZ DOZVOLE Rekorder tjedna s 2700 eura kazne

Dulist

HTIO POMOĆI PRIJATELJU, NA KRAJU JE POKRADEN Pustio ga u stan, on mu ukrao nakit

Dulist

Sudac istrage odbio odrediti istražni zatvor maloljetnim nasilnicima iz Uvale

Dulist