Natrag
20.2.2019 14:43

facebook

twitter

google

rss

dulist

U Dubrovniku za Dan žena 2000 gostiju

7.3.2013 @ 17:28 Baldo Marunčić Aktualno

Podijelite:

Međunarodni dan žena, 8.ožujka u Dubrovniku će provesti  oko 2000 gostiju.

Ovaj međunarodni praznik koji simbolizira pokret za ženska prava, obilježava se diljem svijeta od 1911. godine, a u nekim , nama susjednim državama je i državni blagdan. Kako je ove godine Dan žena u petak, to će tijekom predstojećeg vikenda Dubrovnik biti domaćinom gošćama i gostima iz susjednih zemalja Bosne i Hercegovine, Albanije, Crne Gore, Kosova,Turske te Francuske, Njemačke i Velike Britanije.

U gradu je otvoreno sedamnaest hotela koji su zadovoljni popunjenošću za Dan žena, posebno hoteli koji najviše rade s grupama poput hotela Ivka, Adria, Petka,Grand hotel Park, Kompas,Valamar Dubrovnik Babin kuk,Lero, Neptun, Ariston  i drugi.

U Dubrovniku je organizirano i nekoliko prigodnih događanja od kojih valja izdvojiti koncert Gorana Karana u hotelu Valamar Lacroma na Babinom kuku i Halida Bešlića u Culture Clubu Revelin, koji će zasigurno biti izvrsna dopuna proslavi ovog “ženskog” blagdana.

Komentari

O autoru: Baldo Marunčić

Diplomirani novinar i magistar struke odnosa s javnošću sa žutim pojasom iz karatea. Fanatik trivije, šahovski kibicer i zaljubljenik u ukusnu domaću hranu i svoj Grad. Ne podnosi nepravdu i smatra kako novinarstvo treba biti oružje protiv te nepogode.

Iz rubrike
   Impressum | Privatnost | Uvjeti
  © 2018 dulist d.o.o. Sva prava pridržana