Zanimljivosti

U Dubrovniku se održava najveći hrvatski kongres u stočarstvu

U Dubrovniku se održava najveći hrvatski kongres u stočarstvu

Potpredsjednik Vlade RH i ministar poljoprivrede Tomislav Tolušić otvorit će Godišnju konferenciju Europske federacije za animalne znanosti (The European Federation for Animal Science – EAAP), najveći kongres u stočarstvu, u hotelu Valamar Lacroma ovog ponedjeljka u popodnevnim satima. 

Konferencija će se održavati od 27. do 31. kolovoza 2018. godine u organizaciji Ministarstva poljoprivrede i Hrvatske poljoprivredne agencije, pod pokroviteljstvom potpredsjednika Vlade i ministra poljoprivrede Tomislava Tolušića, a okuplja znanstvenike i stručnjake iz područja animalnih znanosti ne samo iz Europe već iz cijelog svijeta. Sudionicima pruža uvid u najnovije rezultate istraživanja iz svih područja animalnih znanosti te je izvrsna prilika za neposredni kontakt s vodećim znanstvenicima iz tih područja.

Izlaganja i rasprave o znanstvenim i stručnim dostignućima u europskoj i svjetskoj stočarskoj proizvodnji kroz veliki broj radnih sekcija ujedno su prilika za stjecanje novih ideja, kako znanstvenika tako i stočarskih stručnjaka iz različitih institucija i studenata.

Detaljnije informacije možete pročitati ovdje.

Pročitajte još

Marita Kisić Kamić izložbom prikupila više od 1300 eura za Sigurnu kuću

Dulist

NA DANAŠNJI DAN Prije 150 godina rođena Ivana Brlić Mažuranić

Dulist

U Dubrovniku se održava 25. Europsko prvenstvo u parskom gou

Dulist