Zanimljivosti

U Dubrovniku se održava najveći hrvatski kongres u stočarstvu

Potpredsjednik Vlade RH i ministar poljoprivrede Tomislav Tolušić otvorit će Godišnju konferenciju Europske federacije za animalne znanosti (The European Federation for Animal Science – EAAP), najveći kongres u stočarstvu, u hotelu Valamar Lacroma ovog ponedjeljka u popodnevnim satima. 

Konferencija će se održavati od 27. do 31. kolovoza 2018. godine u organizaciji Ministarstva poljoprivrede i Hrvatske poljoprivredne agencije, pod pokroviteljstvom potpredsjednika Vlade i ministra poljoprivrede Tomislava Tolušića, a okuplja znanstvenike i stručnjake iz područja animalnih znanosti ne samo iz Europe već iz cijelog svijeta. Sudionicima pruža uvid u najnovije rezultate istraživanja iz svih područja animalnih znanosti te je izvrsna prilika za neposredni kontakt s vodećim znanstvenicima iz tih područja.

Izlaganja i rasprave o znanstvenim i stručnim dostignućima u europskoj i svjetskoj stočarskoj proizvodnji kroz veliki broj radnih sekcija ujedno su prilika za stjecanje novih ideja, kako znanstvenika tako i stočarskih stručnjaka iz različitih institucija i studenata.

Detaljnije informacije možete pročitati ovdje.

Pročitajte još

Hrvatska je za Nijemce prva inozemna autodestinacija

Dulist

[VIDEO] Vatromet je osvijetlio nebo nad Gradom

Dulist

[FOTO] Kad se priroda zaigra bojama

Dulist

Ova web stranica koristi kolačiće za poboljšanje vašeg iskustva. Molimo Vas da nam potvrdite ukoliko ste suglasni s korištenjem kolačića, a privolu možete povući u svakom trenutku. Prihvaćam Više informacija