Natrag
18.2.2019 07:19

facebook

twitter

google

rss

dulist

U Dubrovnik stigao mistični nude noir!

10.7.2013 @ 20:48 Mia Njavro dulist IN
13;13

Podijelite:

Dubrovnik je ugostio i londonsku konceptualnu večer NUDE NOIR, a mistične i intrigantne večeri iz Londona preselile su se u jedan od najljepših gradova svijeta.

Onofrio Art Bar & Restaurant bio je savršena pozornica za atraktivne performere koji su gradu donijeli jedan novi svijet mašte i intrige. U ekskluzivnom partiju uživali su brojni poznati Dubrovčani…

Ekskluzivan događaj inspiriran radom vječno senzualnog, svjetski poznatog fotografa Helmuta Newtona nudi novi način zabave. Mistika, senzualnost ali i prikrivenost budi neistražene osjećaje, vodi nas u novo, daje nam smisao zabave koji nas ne ostavlja ravnodušnim uz zvuke deep housa jednog od najpoznatijih londonskih DJ-a KosmetiQ-a, rezidenta NUDE NIOR programa.

Onofrio Art Champagne Bar & Restaurant prostire se na 340 kvadrata u starom baroknom zdanju iz 17 stoljeća na Stradunu. Koncipiran je u tri naoko zasebne cjeline koje su u potpunosti redizajnirane za potrebe koncepta NUDE NOIR. Vrhunska hrvatska i svjetska vina te šampanjci dočekat će posjetitelje na ulaznom dijelu Onofria. Na prvom katu nalazi se Nude Noir Coctail lounge, a na posljednjem katu nalazi se Gentleman’s Bar s ekskluzivnim cigar shopom i najvećom selekcijom vrhunskih cigara u Dubrovniku. Ovaj je prostor ujedno i VIP lounge koji gostima nudi probrane delicije i okuse mediterana.

Više informacija o NUDE NOIR-u može se pronaći na službenoj web adresi.
 

Komentari

O autoru: Mia Njavro

Diplomirana novinarka i magistrica komunikologije. U slobodno vrijeme pišem, u radno vrijeme pišem. Prestala sam skupljati salvete, a najčešće se bavim temama od životne važnosti, kao što su filmovi, glazba i društveni mediji.

Iz rubrike
   Impressum | Privatnost | Uvjeti
  © 2018 dulist d.o.o. Sva prava pridržana