Natrag
22.2.2019 11:20

facebook

twitter

google

rss

dulist

‘U Dubrovnik se vraćam i iduće godine!’

4.6.2013 @ 13:21 Mia Njavro Zanimljivosti
6;6

Podijelite:

Gospođa Ursula Aderhold Njemica je koja već trideset godina redovno stiže u Dubrovnik. Na ovu važnu, 'okruglu' obljetnicu, organizirano je 4. lipnja druženje u hotelu Lero njoj u čast.

Tom prigodom otkrila je za duList zašto je baš Dubrovnik destinacija kojoj se – uvijek vraća.

– Prvi put sam došla 1983. i bilo mi je jako lijepo. Ovdje se jednostavno osjećam ugodno, a također se u Leru osjećam jako ugodno. Vrlo sam zadovoljna Dubrovnikom kao destinacijom.

Na pitanje koliko se u posljednjih trideset godina Dubrovnik promijenio, odgovara:

– Atmosfera je u Dubrovniku uvijek  izvrsna, ugodna i ovdje je lijepo. Uvjeti su bolji, a grad je definitivno –  postao ljepši! Moji prijatelji svi su zadovoljni Hrvatskom, pa tako i Dubrovnikom.

Također je otkrila i jedan mali detalj. Naime, kaže kako, kad je kod kuće, uvijek je boli glava, a da joj se to u Dubrovniku nikad nije dogodilo.

Na pitanje hoće li posjećivati Hrvatsku i idućih trideset godina, jasno i kratko će:
– Dok me zdravlje služi i dok se mogu kretati, odlazit ću u Hrvatsku! Sljedeće godine definitivno opet odlazim. Bila sam ovdje sa svojom djecom, sa svojom unučadi, s poznanicima… Ali najdraže mi je kad dođem sama!

Turistička zajednica je prigodno zahvalnicom dala priznanje za dolazak i vjernost Dubrovniku, te tako uručujemo ove male skromne poklone, cvijeće i repliku u vosku dubrovačke karake, gospođi Ursuli. Poželjet ćemo uz to da još dugo godina dolazi k nama, neka bude naša vjerna gošća. Vi sami znate kako je usmena predaja najbolja turistička promocija i mi smo sigurni kako će gospođa Ursula to svesrdno širiti dalje. Prenosimo joj zahvale uz želju da nam još dugo dolazi – istaknula je Jelka Tepšić iz TZ Grada Dubrovnika.

Inače, Turistička zajednica Grada Dubrovnika i prije pet godina je, kad se slavila 25. godišnjica dolaska gospođe Ursule u Dubrovnik, njoj uz monografiju također poklonila i voštanu repliku slavne dubrovačke karake.
 

Komentari

O autoru: Mia Njavro

Diplomirana novinarka i magistrica komunikologije. U slobodno vrijeme pišem, u radno vrijeme pišem. Prestala sam skupljati salvete, a najčešće se bavim temama od životne važnosti, kao što su filmovi, glazba i društveni mediji.

Iz rubrike
   Impressum | Privatnost | Uvjeti
  © 2018 dulist d.o.o. Sva prava pridržana