Aktualno

U DUBROVNIK IPAK NEĆE STIĆI Talijanska Costa ponovno će zaploviti 15. kolovoza

U DUBROVNIK IPAK NEĆE STIĆI Talijanska Costa ponovno će zaploviti 15. kolovoza

Talijanska Costa Cruises planira nastaviti plovidbu na sedam svojih brodova do kraja siječnja 2021., piše crew-center.com

Prema najavi tvrke, u prvoj fazi plana na cruisere će se ukrcavati samo talijanski gosti, vodit će se računa o ograničenoj popunjenosti i zdravstvenim te sigurnosnim smjernicama. Prvi brodovi koji će nastaviti krstarenje ići će u obilazak talijanskih luka i s mogućim zaustavljanjem u Valleti na Malti. Postupno, u fazi 2 i 3, francuskim i španjolskim gostima će se omogućiti ukrcaj na brodove, a konačno će krstarenja biti otvorena za sve europske građane.

Prvi brod Costa koji će ponovno zaploviti otvorenim morem bit će Costa Deliziosa, koja će iz Venecije isploviti 15. kolovoza sa sedmodnevnim itinerarom putovanja istočnim Mediteranom i zaustavljanjima u Kataniji, Siracusi, Valletti i Bariju. 29. kolovoza Costa Diadema isplovit će iz luke Genova na sedmodnevno krstarenje Zapadnim Mediteranom prema Palermu, Valletti, Cataniji, Napoliju i Civitavecchiji. Treći brod koji će nastaviti krstarenje u fazi 1, no to tek treba biti potvrđeno, je Costa Luminosa koja će, kako se očekuje, s polaskom iz Dubaija odraditi sedmodnevnu rutu Saudijskom Arabijom i Emiratima.

Pročitajte još

OD SRIJEDE NA KIOSCIMA Čeka vas novi broj DuLista!

Dulist

[FOTO] Župa Presvetog Spasitelja u Mokošici bogatija za četiri ministranta

Dulist

[FOTO/VIDEO] KAKAV UŽAS NA LAPADSKOJ OBALI Marina Frapa poplutala u fekalijama

Dulist